Atrium Ljungberg korades till årets bästa... - Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg korades till årets bästa hyresvärd

Atrium Ljungberg var nominerade i två kategorier på NCSC Awards (Nordic Council of Shopping Centers) som hade sin gala och prisutdelning i Stockholm på onsdagskvällen. I kategorin Bästa hyresvärd vann Atrium Ljungberg förstapriset. I kategorin Bästa köpcentrum fick bolagets Gränby Centrum i Uppsala se sig slagen på mållinjen av Väla Centrum i Helsingborg.

Juryns motivering till Bästa hyresvärd löd:
”En hyresvärd som utvecklar och driver kommersiella och för hyresgästen lönsamma köpcentrum. Man har tydliga och balanserade hyresavtal, är lyhörda samt lägger stor vikt vid goda relationer.”

- Vår absolut viktigaste uppgift är att varje dag vara en bra och lyhörd hyresvärd. Det är en ständigt pågående process och färskvara. Vi tycker själva att vi har nära och goda relationer till våra kunder, därför är det extra roligt att bli uppmärksammad av dem. Att få en sådan här fin utmärkelse stärker förstås vårt varumärke och innebär också positiv affärsnytta, kommenterar Mattias Celinder, affärsområdeschef Handel hos Atrium Ljungberg.

Övriga finalister i kategorin Bästa hyresvärd var Lundbergs och Steen & Ström.

I kategorin Årets köpcentrum, där Gränby Centrum var en av tre finalister, vann Väla Centrum i Helsingborg, ägt av Diligentia. Den tredje finalisten var Mirum i Norrköping, ägt av Steen & Ström. Vinnaren kommer att representera Sverige i finalen om Nordens bästa köpcentrum (NCSC Award Nordic Shopping Center of the Year) i april 2013, där samtliga vinnare från de fyra medlemsländerna ställs mot varandra.

-Vi är jättestolta över att vara en av tre finalister, säger Kalle Lindgren, Atrium Ljungberg och marknadsansvarig för Gränby Centrum. Nomineringen bevisar att vi gör rätt. Vi kämpar varje dag för att gallerian ska upplevas attraktiv och trevlig att besöka. I det arbetet har vi stor hjälp av alla som arbetar i Gränby Centrums butiker och serveringar. Vi har också en dialog med våra besökare för att fånga deras önskemål och behov. Gränby Centrum är fortfarande under utveckling och fler saker kommer förverkligas under de närmaste åren. Det ger oss stora möjligheter att bli Årets köpcentrum nästa år, avslutar Kalle Lindgren.


Nacka, 2012-10-18

Atrium Ljungberg AB (publ)

Pressmeddelande 121018