Mattias Celinder ny affärsområdeschef handel i... - Atrium Ljungberg

Mattias Celinder ny affärsområdeschef handel i Atrium Ljungberg

Mattias Celinder tillträder rollen som affärsområdeschef handel i Atrium Ljungberg och efterträder därmed Kristina Johnson som lämnade sitt uppdrag i januari.

Mattias Celinder har varit anställd i bolaget sedan 2006, senast som ansvarig för marknads- och etableringsfrågor inom handel. Han har tidigare också bland annat varit marknadsområdeschef för Sickla Köpkvarter. Tillträde till den nya tjänsten sker omgående.

Mattias Celinder kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp som från och med 1 februari därmed kommer att utgöras av: Ingalill Berglund, vd, Annica Ånäs, cfo, Magnus Alteskog, projektchef, Carola Lavén, affärsutvecklingschef, Helena Martini, hr-chef, Micael Averborg, affärsområdeschef kontor och Mattias Celinder, affärsområdeschef handel.

- Jag ser mycket fram emot min nya roll och att tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare på detta sätt få bidra till bolagets spännande framtid. Vi har starka, attraktiva och lönsamma handelsplatser som vi kommer fortsätta att utveckla i nära dialog med våra kunder. Närmast i tid kommer vi bland annat inviga modevaruhuset Rådhuset i Uppsala, bygga ut Port73 i Haninge och skapa ett stadskvarter av köpcentrumet Mobilia i Malmö, kommenterar Mattias Celinder.


Stockholm 2012-02-01
Atrium Ljungberg AB (publ)

wkr0001.pdf