Nya affärsområdeschefer förstärker Atrium... - Atrium Ljungberg

Nya affärsområdeschefer förstärker Atrium Ljungbergs bolagsledning

Angela Berg tillträder rollen som projektchef i Atrium Ljungberg från och med 1 juli och efterträder därmed Magnus Alteskog. Angela Berg har varit anställd i bolaget sedan 2010 och har den senaste tiden ansvarat för nybyggnationen av AkzoNobels verksamhetshus i Sickla. Hon har under många år arbetat med projektutveckling i olika roller, bland annat som projektchef på BTH Bostad och som projektledare på NCC.

- Jag ser mycket fram emot att få bidra till Atrium Ljungbergs spännande framtid. Våra projektledare tillhör de bästa i branschen och tillsammans ska vi vidareutveckla en redan framgångsrik projektverksamhet, säger Angela Berg.
 
Vidare har Jonas Törnell anställts som ny affärsområdeschef Kontor efter Micael Averborg. Jonas Törnell kommer närmast från en roll som affärsansvarig på Newsec. Jonas har en bred erfarenhet från fastighetsbranschen i olika roller inom både fastighetsutveckling och förvaltning. Han tillträder sin tjänst senast vid årsskiftet.

- Det ska bli spännande att tillsammans med kompetenta medarbetare få möjlighet att fortsätta utveckla förvaltningen i ett bra fastighetsbestånd som växer, kommenterar Jonas Törnell.

Micael Averborg har, som tidigare kommunicerats, tillträtt rollen som affärsområdeschef för Atrium Ljungbergs nya affärsområde Transaktion och marknad.

Både Angela Berg och Jonas Törnell kommer att ingå i Atrium Ljungbergs bolagsledning som kommer att utgöras av: Ingalill Berglund, vd, Annica Ånäs, cfo, Helena Martini, HR-chef, Micael Averborg, chef Transaktion och marknad, Mattias Celinder, affärsområdeschef Handel, Jonas Törnell, affärsområdeschef Kontor, Linus Kjellberg, affärsutvecklingschef samt Angela Berg, projektchef.

- De nya rekryteringarna säkerställer kontinuitet i vår verksamhet och tillför nya kompetenser till bolaget. Med Angela och Jonas på plats får vi en kompetent och förstärkt ledningsgrupp som med kraft och entusiasm kan ta sig an framtida möjligheter och utmaningar, kommenterar Atrium Ljungbergs vd Ingalill Berglund.

Nacka 2013-07-08
Atrium Ljungberg AB (publ)

Pressmeddelande Atrium Ljungberg 130708

Ladda ner bilder

Bild 1
Bild 2