Atrium Ljungberg lanserar sin studio - en ny... - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Atrium Ljungberg lanserar sin studio - en ny arena för utveckling av samtidens och framtidens arbetsplats & arbetsliv.

Med Studio Atrium Ljungberg skapar Atrium Ljungberg en ny mötesplats där de tillsammans med partners, nuvarande och nya kunder utvecklar, debatterar, experimenterar och forskar kring samtidens och framtidens arbetsplats och arbetsliv.

Fastighetsbolaget Atrium Ljungbergs ambition är att ligga i framkant i utforskandet av morgondagens arbetsliv. Nu lanserar man Studio Atrium Ljungberg (Studio AL) för samverkan, utbyte av idéer och kunskap på området. Arbetsplatsens och arbetslivets sam- och framtidsfrågor kommer att lyftas fram i ett nytt kunskapsdrivet format med seminarier, workshops, rundabordssamtal och i direkt samarbete med partners samt nuvarande och nya kunder i olika former.

- Att förstå var morgondagens arbetsplats och arbetsliv är på väg är oerhört viktigt för att positionera sitt företag och erbjudande rätt, liksom för att attrahera kompetens. Studion blir en arena för att träffas, utvecklas och dela med sig av tankar och idéer med konkret påverkan på arbetsplats, arbetsliv och organisationens utveckling, säger Peter Johansson, marknadsansvarig och initiativtagare på Atrium Ljungberg.

Första seminariet, som är ett i raden av en serie, går av stapeln den 5 februari och har temat ”Soundscaping”. Det genomförs i samverkan med engelska ljudgurun Julian Treasure, svenska akustikern Lennart Nilsson och designbyrån Form Us With Love.

Nacka 2014-02-03
Atrium Ljungberg AB (publ)

Pressmeddelande 140203