Atrium Ljungberg etablerar lokalkontor i Göteborg - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Atrium Ljungberg etablerar lokalkontor i Göteborg

Atrium Ljungberg har anställt Davis Bergström som ny marknadsområdeschef för det nya fastighetsbeståndet i Göteborg. Han tillträder tjänsten senast 1 oktober 2015. Davis Bergström kommer närmast från AF projektutveckling där han varit chef för fastighetsutvecklingen. Dessförinnan arbetade han flera år för Swedavia på Landvetter.

Atrium Ljungberg, som sedan tidigare äger, driver och utvecklar fastigheter och områden i Stockholm, Malmö, Uppsala, är nu även etablerat i Göteborg. I juni tecknade bolaget avtal om att förvärva fastigheter om cirka 35 000 kvadratmeter uthyrbar yta på Lindholmen i centrala Göteborg med tillträde den 1 oktober i år.  Atrium Ljungberg vill fortsätta utveckla fastigheterna på Lindholmen med inriktning mot kultur och lärande, något som företaget redan har stor erfarenhet av i olika stadsutvecklingsprojekt i Stockholm, Uppsala och Malmö.

– Vår ambition är växa i Göteborgsområdet. Förvärvet på Lindholmen är ett första steg, säger Jonas Törnell, affärsområdeschef på Atrium Ljungberg. Med Davis Bergström i spetsen kommer vi långsiktigt förvalta och utveckla det befintliga beståndet samtidigt som vi söker fler och nya utmaningar i området, avslutar Jonas.

Nacka
Atrium Ljungberg AB (publ)

Atrium Ljungberg etablerar lokalkontor i Göteborg

Ladda ner bilder

Bild 1
Bild 2