Atrium Ljungberg rekryterar Monica Fallenius ti... - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Atrium Ljungberg rekryterar Monica Fallenius till ledningen

Monica Fallenius har anställts som ny chef för affärsområdet Transaktion och etablering på Atrium Ljungberg och kommer att ingå i bolagsledningen. 

Monica Fallenius har lång erfarenhet från ledande befattningar inom fastighetsbranschen. Hon kommer närmast från Hemsö där hon arbetat som fastighetschef för Sverige och som regionchef. Bland tidigare arbetsgivare finns bolag som GE Capital Real Estate, Jernhusen, Fabege och Drott. Datum för tillträde är ännu inte fastställt. 

- Atrium Ljungberg har en stor och intressant projektportfölj som jag ser fram emot att vara med och utveckla. Det ska bli fantastiskt spännande och roligt att få bidra till att skapa nya platser för människor att bo, verka och trivas på. Atrium Ljungberg är ett välrenommerat långsiktigt bolag med djupa grundvärderingar som jag delar och där relationer mellan människor står i centrum, både vad gäller medarbetare och i affärsrelationer, kommenterar Monica Fallenius.

Som chef för Transaktion och etablering kommer Monica Fallenius ansvara för Atrium Ljungbergs viktiga etableringsarbete inom handel, kontor och bostäder samt transaktionsarbetet - avgörande frågor för bolagets framtida tillväxt.

- Jag är glad att vi lyckats rekrytera Monica Fallenius som har ett stort affärsdriv och en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen. Monica har ett erkänt gott ledarskap och kommer dessutom komplettera ledningsgruppen på ett utomordentligt sätt,
säger vd Annica Ånäs.
  
Atrium Ljungbergs bolagsledning består efter rekryteringen av: Annica Ånäs, vd, Martin Lindqvist, cfo, Helena Martini, HR-chef, Mattias Celinder, affärsområdeschef Fastigheter, Linus Kjellberg, affärsområdeschef Affärsutveckling, Angela Berg, affärsområdeschef Projekt samt Monica Fallenius, affärsområdeschef Transaktion och etablering.
 
Nacka, 2016-11-09 
Atrium Ljungberg AB (publ)

Pressmeddelande 161109

Ladda ner bilder

Bild 1
Bild 2