Boulebar öppnar i Liljeholmen - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Boulebar öppnar i Liljeholmen

Boulebar gör sin största satsning någonsin i Liljeholmen. I början av 2017 öppnar Boulebar Tryckeriet, en 1 300 kvadratmeter stor medelhavspark med restaurang i en före detta industrilokal. 

– Vi är glada att Boulebar gör sin största satsning hittills i en av våra fastigheter. Nu skapas en ny mötesplats med liv och själ när det gamla tryckeriet omvandlas till boulebanor och restaurang. Vi vill gärna bidra till att staden fortsätter att utvecklas på det viset, säger Chris Helin, marknadsområdeschef på Atrium Ljungberg.

Boulebar Tryckeriet kommer att ligga på Liljeholmsvägen 14, i ett område med byggnader från 1700-talet. Lokalen är i två våningar och kommer att rymma boulebanor, barer, en fransk restaurang med terrass, stora träd och fontäner samt musik från DJ:s.        

– I Liljeholmen har vi alla förutsättningar för att skapa vårt absoluta drömställe. Här kan vi tillvarata byggnadens historia och skapa en modern mötesplats. Vi hoppas kunna locka både de som arbetar i närheten och besökare från hela Stockholm, säger Henrik Kruse, som varit med och grundat Boulebar.

Liljeholmen har sedan 1700-talet varit en betydande plats för Stockholms industrier. I takt med att innerstaden har vuxit har Liljeholmen utvecklats till en allt mer levande stadsdel med boende, kontor och nöjen. Här har Atrium Ljungberg en 40 000 kvm stor fastighet. Atrium Ljungberg vill skapa levande, hållbara stadsmiljöer genom att tillvara platsens historia och skapa en blandning av verksamheter.

 

Nacka, 2016-09-14

Atrium Ljungberg AB (publ)

Release

Ladda ner bild