Martin Lindqvist ny cfo för Atrium Ljungberg - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Martin Lindqvist ny cfo för Atrium Ljungberg

Martin Lindqvist tillträder rollen som ny cfo för Atrium Ljungberg. Han efterträder närmast Annica Ånäs, som utsågs till vd i februari.

Martin Lindqvist har lång erfarenhet från ledande befattningar inom ekonomi och finans. Han kommer närmast från vårdkoncernen Aleris och industriföretaget Munters där han arbetat som cfo. Bland tidigare arbetsgivare finns bolag som Tetra Pak, Trelleborg och Holmen.

- Atrium Ljungberg är ett gediget företag med spännande framtidsutsikter. Här finns många kompetenta och engagerade medarbetare och jag ser fram emot att tillsammans med dem få bidra till bolagets fortsatta tillväxt, säger Martin Lindqvist.

I uppdraget som cfo för Atrium Ljungberg ingår, förutom ekonomi och finans, även områdena inköp, it, kommunikation och juridik. Martin Lindqvist kommer att ingå i Atrium Ljungbergs bolagsledning och tillträder omgående.

- Jag är nöjd att vi så snabbt har hittat en mycket bra lösning för den viktiga rollen. Med Martin får vi en kompetent och erfaren cfo som delar bolagets starka värderingar,
säger vd Annica Ånäs.

Nacka, 2016-03-16
Atrium Ljungberg AB (publ)

Pressmeddelande 160316

Ladda ner bild