Atrium Ljungberg lockar ledande internationell... - Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg lockar ledande internationell byrå till Lindholmen

Atrium Ljungberg får med den prisbelönta kreativa byrån AKQA ännu ett internationellt företag som hyresgäst på Lindholmen. 

Atrium Ljungbergs fastigheter på Lindholmen är eftertraktade bland internationella företag med hyresgäster som CEVT och Ericsson. Allt fler multinationella företag väljer att etablera sig i Lindholmens internationella kunskaps- och ingenjörskluster. Denna utveckling väntas fortsätta framöver vilket gör det allt viktigare för fastighetsägare att förstå de internationella företagens behov och arbetssätt och de krav som detta ställer på lokalen.

– Vi är stolta över att få AKQA som hyresgäst. Det visar än en gång att Göteborg och Lindholmen lockar till sig världens mest spännande företag och att våra lokaler, samt vår förmåga att anpassa dem, svarar upp mot de specifika behov som dessa internationella kunder har, säger Davis Bergström, marknadsområdeschef, Atrium Ljungberg.

Atrium Ljungberg är en långsiktig och aktiv fastighetsägare som tillsammans med hyresgästen anpassar lokalen så att den bidrar till att utveckla hyresgästens affär. I nära samverkan med AKQA bistod Atrium Ljungberg med att bygga om den 1100 kvadratmeter stora lokalen, som tidigare var en varvsbyggnad, för att passa byråns verksamhet, varumärke och kundbehov. Lokalen har fått unika egenskaper genom materialval, design och utförande.

– Lindholmens kunskaps- och ingenjörskluster är fullt av spännande människor och företag. Med AKQA på plats i våra lokaler förstärks detta ytterligare. Själva fastigheten är grunden i vår verksamhet, men faktum är att vi är mer intresserade av människorna som verkar i de miljöer som vi skapar, säger Davis Bergström.

Atrium Ljungberg har sedan 2015 erbjudit hyresgäster moderna och flexibla kontorslokaler på Lindholmen. I samverkan med andra aktörer vill Atrium Ljungberg även i fortsättningen vara en aktiv part i stadsutvecklingsprojektet Vision Älvstaden och utveckla en resurseffektiv innerstad full av kompetensintensiva möten och interaktioner. Atrium Ljungberg arbetar med hållbar stadsutveckling där strategin är att äga större sammanhängande platser där bolaget kan skapa en helhet.


Nacka, 2017-10-26
Atrium Ljungberg AB (publ)

Pressmeddelande

Ladda ner bilder

Bild 1
Bild 2
Bild 3