Atrium Ljungberg gör stor uthyrning till Massiv... - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Atrium Ljungberg gör stor uthyrning till Massive Entertainment i Malmö

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med speljätten Massive Entertainment om 1 600 kvadratmeter i fastigheten Dimman 11 i Möllevången i Malmö.

Massive Entertainment är en världsledande spelutvecklare som bland annat ligger bakom spelsuccén Tom Clancy's "The Division". Nu väljer Massive Entertainment att etablera sig på dryga 1 600 kvadratmeter i fastigheten Dimman 11, tidningen Arbetets gamla lokaler vid Möllevången i Malmö. Lokalerna kommer att inhysa bolagets "Avatar team" som utvecklar spelet baserat på James Camerons film med samma namn. Inflyttning beräknas ske i september 2018.

– Då Massive Entertainment växer snabbare än förväntat är vi mycket nöjda med vår kommande etablering i Dimman. Läget är fantastiskt eftersom vårt nya hem Kvarteret Eden ligger rakt över gatan. Det nya kontoret har en våning med öppet landskap som förbättrar flexibiliteten, ger lättare tillgång till hela teamet och är ett naturligt steg i vår flytt till Möllan som är en en dynamisk och naturlig knutpunkt i Malmö, säger Marie Gunnäng på Massive Entertainment.

Dimman 11 är en fastighet om totalt cirka 16 000 kvadratmeter uthyrbar yta, strategiskt belägen mitt i dynamiska och attraktiva Möllevången. Här finns sedan tidigare hyresgäster som Malmö stadsarkiv, biograf Pandora och utbildningskoncernen Academedia. Genom uthyrningen till Massive Entertainment är fastigheten fullt uthyrd.

– Vi är väldigt glada att ett så spännande företag som Massive Entertainment väljer att flytta in i Dimman, säger Anders Murmark, marknadsområdeschef, Atrium Ljungberg i Malmö.
– Just nu sker det mycket i området och vi är glada över att få vara med i det långsiktiga arbetet med att utveckla "Möllan" till en av Malmös mest spännande och kulturella mötesplatser. Etableringen av Massive Entertainment är ytterligare ett kvitto på platsens attraktivitet, fortsätter Anders Murmark.

Nacka, 2018-06-07
Atrium Ljungberg AB (publ)

Pressmeddelande

Ladda ner bild