Norska Cutters väljer Forumgallerian i Uppsala - Atrium Ljungberg

Norska Cutters väljer Forumgallerian i Uppsala

Forumgallerian i Uppsala stärker utbudet med den norska frisörkedjan Cutters. Salongen, som är kedjans första i Uppsala och andra i Sverige, slår upp portarna i mitten av mars.  

Just nu pågår en omfattande upprustning och ombyggnad av Forumgallerian där utbudet förstärks med fler restauranger, caféer och butiker. Den norska frisörkedjan Cutters är det andra helt nya konceptet som presenteras. 

– Vi är väldigt glada att kunna presentera ytterligare ett helt nytt koncept i Uppsala. Forumgallerian har positionerat sig som en urban mötesplats med starkt modefokus och här blir Cutters ett perfekt komplement till det övriga utbudet, säger Eva Troell, marknadsområdeschef Atrium Ljungberg.

Cutters är Nordens snabbast växande frisörkedja och har de senaste två åren öppnat 32 nya salonger i Norge och Sverige. Cutters är ett nytt och helt unikt drop-in koncept där fokus ligger på effektivitet och pris. Klippningarna tar endast 15 minuter och priset är alltid detsamma, 299 kronor oavsett kön eller typ av klippning. Kedjan arbetar endast med drop-in bokningar och kunderna kan enkelt följa kötiderna i realtid online.

– Självklart händer det att klippningen ibland tar lite längre tid, men kunden betalar ändå alltid samma pris. Vi erbjuder inga mertjänster utan fokuserar istället på det vi är bäst på; bra klippningar och enkel styling, säger Kristian Hauge Solheim, Cutters.   

– Vi ser fram emot att välkomna alla kunder till vår nya salong, där vi erbjuder klipptjänster på ett unikt sätt som inte finns i Uppsala idag. Forumgallerian har ett centralt läge mitt i Uppsala med en ung och modemedveten målgrupp som passar Cutters väldigt bra, fortsätter Kristian Hauge Solheim.  

Forumgallerian, som har funnits i sin nuvarande form i 25 år, håller öppet under hela ombyggnaden. Arbetet beräknas vara klart till julhandeln 2018.

Nacka, 2018-01-11
Atrium Ljungberg AB (publ)

Pressmeddelande

Ladda ner bilder

Bild 1
Bild 2