Atrium Ljungberg stärker organisationen med tre... - Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg stärker organisationen med tre nya affärsutvecklare

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största fastighetsbolag med fokus på innovativ stadsutveckling. Som ett led i arbetet med att skapa framtidens attraktiva stadsdelar rekryterar bolaget nu tre nya affärsutvecklare inom bostad, retail och mötesplatser för näringsliv och utbildning. 

I Uppsala och norra Stockholm förstärks organisation med affärsutvecklare Catarina Sjömark. Catarina kommer initialt att arbeta med Atrium Ljungbergs projekt Bas Barkarby i Järfälla där vi tillsammans med kommunen utvecklar en plats för lärande, kultur och näringsliv. Catarina kommer närmast från Piteå och Luleå kommun där hon bland annat varit med och utvecklat Piteå Science Park samt arbetat inom de båda kommunernas näringslivsenhet.

En viktig pusselbit i skapandet av levande stadsdelar är bostäder. Som ett led i Atrium Ljungbergs bostadssatsning stärker vi nu organisationen genom att rekrytera Elisabet Forsell. Elisabet är i grunden arkitekt och kommer närmast från Tengbom, och har tidigare arbetat med utveckling inom bostadsprojekt.

I början av april återvänder Kati Stork till Atrium Ljungberg. Kati kommer närmast från tjänsten som Leasing Director på Eurocommercial och har en gedigen erfarenhet av retailutveckling, både från tidigare tjänst inom Atrium Ljungberg och TK Development Sweden.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att Elisabet, Kati och Catarina, med sina unika kunskaper och erfarenheter, nu ska vara med och skapa attraktiva platser inom Atrium Ljungbergs bestånd. Platser där bostäder, arbetsplatser, retail, utbildning och kultur förenas i nya kombinationer, säger Linus Kjellberg, affärsområdeschef Affärsutveckling, Atrium Ljungberg.

Atrium Ljungberg har en stor projektportfölj motsvarande 21 miljarder kronor, främst fokuserad på Sickla i Nacka och på Gränbystaden i Uppsala. Bolaget har också omfattande utvecklingsplaner i Slussen och på Medborgarplatsen samt för Slakthusområdet.

Nacka, 2019-04-01
Atrium Ljungberg AB (publ)

Pressmeddelande

Ladda ner bilder

Bild 1
Bild 2
Bild 3