Tech- och musikkonferensen Brilliant Minds... - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Tech- och musikkonferensen Brilliant Minds arrangerar Block Party i Slakthusområdet

Den 13 - 15 juni arrangeras den årliga tech- och musikkonferensen Brilliant Minds på Grand Hotel i Stockholm. Det stjärnspäckade evenemanget syftar till att marknadsföra Sverige och positionera Stockholm som världens mest kreativa stad. Som avslutning på konferensen bjuder Brilliant Minds in till ett stort ”block party” i Atrium Ljungbergs nyligen förvärvade fastigheter i Slakthusområdet. Här visar man upp en annan del av staden och gläntar på dörren till framtidens Stockholm.

Brilliant Minds startades av Spotifys grundare Daniel Ek och Aviciis tidigare manager Ash Pournouris 2015 och ägs idag av Brilliant Minds Foundation. Konferensen som syftar till att marknadsföra Sverige och positionera Stockholm som världens mest kreativa stad, riktar sig till unga entreprenörer, innovatörer och andra ”framtidsskapare” inom bland annat teknik, mode, musik och hälsa.

Bland årets talare finns USA:s före detta president Barack Obama, klimataktivisten Greta Thunberg, Huffington Post-grundaren Arianna Huffington, artisten och vd för Naturkraft Silvana Imam, modedesignern Diane von Furstenberg, skådespelaren och aktivisten Forest Whitaker, Snap-grundaren Evan Spiegel och skådespelerskan Gwyneth Paltrow.

Som avslutning på konferensen bjuder Brilliant Minds in till ett stort ”block party” i Atrium Ljungbergs nyligen förvärvade fastigheter i Slakthusområdet. Med eventet vill Atrium Ljungberg visa upp en annan del av staden och glänta på dörren till framtidens Stockholm. I och mellan de kulturhistoriska byggnaderna byggs en ministad upp som presenterar Stockholms kreativa glöd. Här kommer konferensens deltagare att kunna känna, smaka och lyssna på Stockholm och dess rika flora av kreativitet, mångfald, puls och energi.

Vi är mycket glada över att Brilliant Minds väljer att lägga sin avslutningsfest hos oss i Slakthusområdet. Vi delar värderingar och visionen om Stockholm som en ledande plats för kreativitet och innovation, säger Jon Allesson affärsutvecklingsansvarig för stadsinnovation hos Atrium Ljungberg.

När vi nu tar oss an utvecklingen av Slakthusområdet är det just en dynamisk urban stadsdel som återspeglar den kreativitet och innovationskraft vi tar sikte på. Att Brilliant Minds har samsyn med oss kring områdets potential och platsens självklara hem för dagens och morgondagens svenska "unicorns" är förstås extra kul, fortsätter Jon. Vi ser fram emot att redan nu kunna visa upp vår vision för några av världens främsta entreprenörer, kreatörer och tänkare.

Nacka, 2019-06-13
Atrium Ljungberg AB (publ)

Pressmeddelande

Ladda ner bilder

Bild 1
Bild 2