Atrium Ljungberg erbjuder fri hemleverans med... - Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg erbjuder fri hemleverans med Leveriet

För att underlätta handel på distans erbjuder Atrium Ljungberg nu fria hemleveranser från sina handelsplatser. Det innovativa paketombudet Leveriet, som lanserades av Atrium Ljungberg 2018, används som logistikhubb för leveranserna.

Fria hemleveranser erbjuds nu från Sickla i Nacka, Gränbystaden i Uppsala och Mobilia i Malmö. Alla dessa handelsplatser har sedan tidigare ett Leveriet på plats. Även Söderhallarna, som ingår i Atrium Ljungbergs bestånd, erbjuder fria hemleveranser. Leveranserna sker på ett hållbart sätt med lådcykel till närområdet kring respektive handelsplats.

För dem som gärna vistas utomhus men vill undvika att gå in i butiker finns möjligheten att använda Leveriets pickup points. Vid dessa utomhusstationer kan man hämta upp beställningar som gjorts från handelsplatsens butiker, samt skicka och hämta ut paket från Leveriet.   

– Leveriet är ett innovativt paketombud som lanserades som en plattform för att kunna testa nya tjänster. Vi är glada att snabbt kunna addera ny service i form av pickup points och hemleveranser, säger Mattias Celinder.

Leveriet är ett paketombud som erbjuder hög service, generösa öppettider och tilläggstjänster som provrum, paketinslagning och återvinning av otympligt emballage. Atrium Ljungbergs ambition med Leveriet är att vara med och driva utvecklingen där e-handeln och den fysiska handeln integreras.

Nacka, 2020-04-22
Atrium Ljungberg AB (publ)

Pressmeddelande

Ladda ner bilder

Bild 1
Bild 2