Atrium Ljungberg tecknar hyresavtal med globala... - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Atrium Ljungberg tecknar hyresavtal med globala techbolaget Accedo

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal om dryga 1 000 kvadratmeter med streamingbolaget Accedo. I september nästa år går flytten av bolagets huvudkontor till Atrium Ljungbergs fastighet Fatburssjön 8 på Södermalm. Det nya huvudkontoret designas i linje med Accedos varumärke och utformningen ska främja det interna samarbetet och möjliggöra för medarbetare att jobba såväl från kontoret som på distans.

– Vi ser verkligen fram emot att flytta in i de nya lokalerna. Den goda dialogen med Atrium Ljungberg har varit avgörande i vårt val av lokal, där vi gemensamt ser värdet i att ha en långsiktig samarbetspartner, säger Chris van der Schoor, Vice President, HR & Office på Accedo. Utformningen av vårt nya huvudkontor kommer att skapa bättre förutsättningar för internt samarbete och socialt umgänge och det kommer att stärka vår förmåga att leverera marknadens bästa videoupplevelser till våra kunder världen över.

Accedo grundades i Sverige 2004 och är idag ett globalt företag med kontor över hela världen. Bolaget erbjuder molnbaserade streamingtjänster som möjliggör för mediabolag att distribuera rörligt material till allt från tv-apparater till läsplattor och mobiltelefoner. Bland kunderna återfinns bolag såsom CNN, HBO och Discovery.

– Vi är jätteglada att över att Accedo vill flytta sitt huvudkontor till vår fastighet Fatburssjön, ett stenkast från Medborgarplatsen. Samverkan och långsiktighet är några av Atrium Ljungbergs kärnvärden, och det ser vi har spelat en betydande roll i samarbetet med Accedo, säger Charlotta Gustafson, Head of Leasing på Atrium Ljungberg.

Hyresavtalet är ett så kallat grönt hyresavtal - en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

Nacka, 2020-12-22
Atrium Ljungberg AB (publ)Visionsbild: Fatburssjön 8
Foto: Atrium Ljungberg/Walk the Room

Pressmeddelande

Ladda ner bild