Innovativa paketombudet Leveriet öppnar i Farst... - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Innovativa paketombudet Leveriet öppnar i Farsta Centrum

Farsta Centrum är näst på tur när paketombudet Leveriet växer. Leveriet är en innovativ lösning för paketutlämning i ombonade butiksmiljöer med provrum, återvinning och serviceinriktad personalstyrka. Bakom satsningen står fastighetsbolaget Atrium Ljungberg.

Den 20 februari öppnar Leveriet i Farsta Centrum och blir därmed den fjärde enheten i Sverige. Leveriet är ett innovativt paketombud där man enkelt kan hämta och skicka paket, med hög service, generösa öppettider och tilläggstjänster som provrum, paketinslagning och återvinning av otympligt emballage. Ambitionen är att göra e-handelns slutdestination till en positiv och serviceinriktad plats.

För ett år sedan lanserades konceptet av fastighetsbolaget Atrium Ljungberg. Först ut var Leveriet i Sickla i Stockholm och Mobilia i Malmö. Nu finns också Leveriet i Gränbystaden i Uppsala och snart även i Farsta Centrum.

– Vi är mycket glada över att Leveriet öppnar i Farsta Centrum. Leveriet har visat på mycket hög kundnöjdhet och vi ser att det tillför något extra i form av service och upplevelse till våra platser, säger Mattias Celinder, affärsområdeschef på Atrium Ljungberg.

Leveriet fungerar även som en logistikhubb för e-handlare och andra aktörer som behöver ett så kallat utskjutet lager. På Leveriet erbjuds även e-handelsaktörer möjligheten att visa upp sina produkter i fysisk miljö, för att kunna skapa personlig kontakt med sina kunder.

– Med Leveriet vill vi vara med och driva utvecklingen där e-handeln och den fysiska handeln integreras. Det ger oss också möjlighet att testa och utveckla helt nya tjänster, fortsätter Mattias Celinder.

Leveriet samlar flera transportbolag under ett och samma tak. I dagsläget har Leveriet samarbete med Postnord, DB Schenker, DHL, UPS, Bring och Best Transport.

Information
Så väljer du Leveriet Farsta Centrum som paketombud:

  • När du handlar på nätet kan du aktivt välja paketombud.
  • Ange postnummer 123 47, och välj Leveriet Farsta Centrum som utlämningsställe.
  • På Leveriet kan du både hämta ut och skicka paket, nyttja provrum, få hjälp med returer eller återvinna otympligt emballage direkt på plats.

Länk till Leveriets hemsida:
www.leveriet.se

 

Nacka, 2020-02-18
Atrium Ljungberg AB (publ)

Pressmeddelande

Ladda ner bild