Inomhusgolf med virtuella banor öppnar i Sickla - Atrium Ljungberg

Inomhusgolf med virtuella banor öppnar i Sickla

Sicklas utbud av upplevelser och aktiviteter breddas när Sickla Indoor Golf öppnar i Magasinet. På en yta om 400 kvadratmeter kan alla golfentusiaster nu gå en tävlingsrunda och välja bland golfbanor från hela världen.

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Sickla Indoor Golf som i helgen öppnade i Sickla. Totalt finns nio stycken golfsimulatorer med virtuella golfbanor där golfspelare kan utmana varandra och samtidigt få statistik på till exempel svingspår, bladvinkel och klubbhastighet. Sickla Indoor Golf ligger inne i Magasinet i Sickla.

- Det här vår sjunde etablering i Sverige och vi är glada att kunna stärka vår position i Stockholmsområdet.  Sickla är strategiskt helt rätt läge för oss. Här finns ett sammanhang med andra aktiviteter, närhet till natur och en stor målgrupp med intresse för en aktiv livsstil, säger Fredrik Wredmark, vd på Indoor Golf Group.  Vi är glada att nu kunna erbjuda alla golfentusiaster att gå en 18-hålsrunda året runt.

- Sickla Indoor Golf är ett välkommet tillskott här i Sickla. Nu omvandlas en tidigare butikslokal till en plats för aktivitet och upplevelser. Det här är helt i linje med hur vi utvecklar platsen, där upplevelser och möjlighet till en aktiv livsstil ligger vägg i vägg med arbetsplatser, bostäder, kultur, service och handel. Nyligen öppnade också Sickla Padel och tillsammans med Klätterverket, flera gym och närheten till Sickla sjö, Nackareservatet och Hammarbybacken finns alla förutsättningar för en aktiv och hälsosam livsstil här, säger René Stephansen, fastighetschef i Sickla på Atrium Ljungberg.

Sickla Indoor Golf öppnade den 12 december och golfbanorna går att boka via företagets hemsida.
 

Nacka, 2020-12-16
Atrium Ljungberg AB (publ)

 

Pressmeddelande

Ladda ner bilder

Bild 1
Bild 2