Mitsubishi öppnar ny konceptbutik för el- och... - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Mitsubishi öppnar ny konceptbutik för el- och hybridbilar i Sickla

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal om showroom och konceptbutik för Mitsubishi Motors i Sickla. Butiken, som blir den enda i sitt slag i Sverige, smygöppnade under förra veckan och kommer att utgöra en plattform för lanseringar av laddhybridbilar.

Vi är fantastiskt glada över att Mitsubishi väljer Sickla för sin enda svenska konceptbutik. På Atrium Ljungberg jobbar vi aktivt med hållbarhetsfrågor, inte minst i Sickla, där vi förra året fick Nacka kommuns utmärkelse för hållbar stadsutveckling. Därför känns det riktigt bra att Mitsubishi öppnar en konceptbutik för bland annat sina laddhybridbilar just här, säger Charlotta Gustafson, head of leasing på Atrium Ljungberg.

I det nya upplevelsecentret kommer bland annat kampanjer, testkörningar, olika aktiviteter och nya lanseringar av laddhybridbilar att ske. Etableringen är i linje med Atrium Ljungbergs strategi för popupbutiker och varumärkesnedslag i sina handelsfastigheter.

Mitsubishi Concept Store är en interaktiv arena där man på ett nytänkande och engagerande sätt kan lära sig mer om våra laddhybrider och vårt varumärke. Vi vill utveckla sättet att uppleva och köpa en produkt eller tjänst från oss. Bra onlinelösningar i kombination med ett upplevelsecenter tror vi är en viktig del för att kunna sälja bilar i framtiden och vi är glada över att öppna vår konceptbutik i Sickla, säger Anna Ulfvin, vd för Mitsubishi Motors i Sverige.

Hyresavtalet tecknas med MMC Bilar Sverige AB och är ett korttidsavtal som omfattar 145 kvadratmeter.

Nacka, 2020-05-07
Atrium Ljungberg AB (publ)

Pressmeddelande

Ladda ner bild