Zoo.se öppnar butik i Sickla - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Zoo.se öppnar butik i Sickla

Atrium Ljungberg har tecknat avtal med Zoo.se om drygt 1 500 kvadratmeter i Sickla. Zoo.se är en av Europas största djuraffärer med e-handel, veterinärklinik och butik. Nu expanderar Zoo.se och öppnar i Sickla, vilket blir den andra butiken i Stockholmsområdet. 

Zoo.se är en av Europas största djuraffärer och har, förutom en omfattande onlineförsäljning, en stor butik i Bromma i Stockholm. Nu expanderar Zoo.se och öppnar sin andra butik i Sickla.

Vi är mycket glada att en stor aktör som Zoo.se väljer Sickla när de öppnar ännu en fysisk butik. Zoo.se har ett brett sortiment och utbildade veterinärer på plats vilket blir ett starkt tillskott till Sicklas utbud, säger Charlotta Gustafson, Head of leasing på Atrium Ljungberg. Här i Sickla pågår just nu en mängd utvecklingsprojekt och det byggs både hotell, nya bostäder och flera kontor. Det kommer att bidra till en ökad mängd människor som vistas i området, något som även stärker handeln i Sickla, fortsätter Charlotta Gustafson.

Den nya butiken kommer att rymma en mindre veterinärklinik samt ett sortiment av foder, djurtillbehör, smådjur, fåglar och fiskar. Butiken omfattar drygt 1 500 kvadratmeter och öppnar i slutet av april.

Sickla är helt rätt plats för oss nu när vi expanderar rent fysiskt. Med ytterligare en butik kan vi ge våra kunder ännu bättre service och ett personligt bemötande. Idag har vi besökare som reser från hela Storstockholm. Med en butik i Sickla så kommer vi närmare många av våra kunder, säger Suzanne Hulthén, vd på Zoo.se.

Hyresavtalet med Zoo.se är ett så kallat grönt hyresavtal - en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

Nacka, 2020-04-21
Atrium Ljungberg AB (publ)

Pressmeddelande

Ladda ner bild