Atrium Ljungberg tecknar två nya hyresavtal i... - Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg tecknar två nya hyresavtal i Chokladfabriken

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Svevia och NCAB som båda flyttar in i fastigheten Eken 6, mer känd som Marabous gamla chokladfabrik, i Sundbyberg. Avtalen omfattar drygt 1 300 kvadratmeter.

 Svevia är ett av Sveriges största anläggningsföretag och specialiserade på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Nu väljer Svevia Anläggning Stockholm, med totalt cirka 30 personer, att flytta till eget kontor om drygt 500 kvadratmeter, ett kontor som också kommer att anpassas efter ett delvis nytt arbetssätt. NCAB Group grundades 1993 och är en marknadsledande mönsterkortsleverantör till elektronikindustrin. Bolaget är globalt med närvaro i 17 länder i Europa, Asien och Nordamerika.

– Efter 15 år har vi nu vuxit ur våra lokaler i Mariehäll. Med cirka 40 anställda i Bromma och med fortsatt plan för tillväxt har vi valt att etablera oss i Chokladfabriken i Sundbyberg. I det nya kontoret ser vi fram emot välkomnande lokaler där medarbetarna trivs, utvecklas och kan prestera maximalt. Lokalerna möjliggör även ännu fler bra kundmöten, säger Rikard Wallin, Vice President Nordic på NCAB Group.– Vi är väldigt glada över att hälsa Svevia och NCAB Group välkomna till Chokladfabriken. Sundbyberg är en av Stockholms snabbast växande kommuner med en fantastisk utveckling och att starka företag som dessa väljer att etablera sig i Chokladfabriken ser vi som ett kvitto på fastighetens och områdets attraktivitet, säger Max Andersson, Fastighetschef Kista och Sundbyberg på Atrium Ljungberg.

Hyresavtalen är så kallade gröna hyresavtal – en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.


Nacka, 2021-06-23
Atrium Ljungberg AB (publ)

Pressmeddelande Atrium Ljungberg 210623_Atrium Ljungberg tecknar hyresavtal i Chokladfabriken Sundbyberg

Ladda ner bilder

Bild 1
Bild 2