Brillo Pizza öppnar i växande Sickla - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Brillo Pizza öppnar i växande Sickla

Efter att ha testat konceptet i pop up-format i Söderhallarna rullar Brillo Pizza ut på fler ställen i Stockholm. Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Brillo Pizza som öppnar i Sickla i augusti. Det blir ett välkommet tillskott till andra restauranger i de industrihistoriska kvarteren såsom Bastard Burger, Urban Deli, Fanny Udde bistro och kafferosteriet Black Honey Coffee Roasters.

Brillo Pizza har sin grund i Taverna Brillo som länge har varit kända för sina goda pizzor. Idén bakom Brillo Pizza är att kunna erbjuda pizzor med samma höga kvalitet som Taverna Brillos, till bra priser i en okomplicerad och härlig miljö. Hos Brillo hittar man allt från italienska klassiker till Taverna Brillos kända löjromspizza och nya lekfulla pizzor såsom yakinikupizzan.

– Vi ser verkligen fram emot att öppna i Sickla. Allt började med att vi under hösten 2020 öppnade upp en pop-up i Söderhallarna för att kunna erbjuda en grymt god pizza avsedd för hemleverans. Reaktionerna på pizzorna var över all förväntan vilket resulterade att vi nu vill expandera med restauranger, så att vi får chansen att möta våra gäster. Att öppna i Sickla känns helt rätt för oss och det märks att det är mycket spännande på gång i området, säger Anders Nordquist, vd på Brillo Pizza.

– Sickla växer snabbt med både bostäder och arbetsplatser och i takt med att allt fler personer rör sig i området så ökar också efterfrågan på bra restauranger. Vi är otroligt glada att en aktör som Brillo Pizza väljer att etablera sig här, säger René Stephansen, Atrium Ljungbergs fastighetschef i Sickla.

Nacka, 2021-05-20

Atrium Ljungberg AB (publ)

 

Skissbild Jrnvgsgatan i Sickla

Visionsbild över Järnvägsgatan i Sickla, där butiker och restauranger ger liv åt gatustråken.
Illustration: Atrium Ljungberg

Pressmeddelande Atrium Ljungberg 210519 Brillo Pizza öppnar i växande Sickla

Ladda ner bild