Fast Travel Games flyttar till Atrium Ljungberg... - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Fast Travel Games flyttar till Atrium Ljungbergs lokaler vid Medborgarplatsen

Klustret av spelutvecklare runt Medborgarplatsen i Stockholm stärks ytterligare när Fast Travel Games flyttar till nya lokaler på Magnus Ladulåsgatan. Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal som omfattar cirka 400 kvadratmeter med spelutvecklaren som har planer på att växa.

Fast Travel Games grundades 2016 och är specialiserade på spel inom virtual reality, VR. Idag har bolaget 25 anställda och inom de närmaste åren finns det planer på att växa ytterligare.

Vi ser fram emot att flytta till nya lokaler där vi har utrymme att växa. Läget precis intill Medborgarplatsen passar oss perfekt. Vi ser en fördel med att det finns andra spelutvecklare i kvarteren runtomkring. Platsen har en skön atmosfär, många restauranger och bra kommunikationer, säger Oskar Burman, vd på Fast Travel Games.

Fastigheten på Magnus Ladulåsgatan ligger bara ett stenkast från Medborgarplatsen och Söderhallarna där Atrium Ljungberg i höstas även tecknade avtal med spelutvecklaren Chief Rebel i Söderhallarna.

Vi är jätteglada att Fast Travel Games väljer att flytta hit och ansluter sig till klustret av andra spelutvecklare. Det är kul att det finns ett stort intresse hos den här kategorin företag att etablera sig runt Medborgarplatsen. När det gäller Söderhallarna finns det spännande utvecklingsplaner framåt och etableringar av dessa slag är helt i linje med vår vision för platsen, säger Mikael Gillerlöv, fastighetschef Medborgarplatsen och Liljeholmen, Atrium Ljungberg.

Hyresavtalet är ett så kallat grönt hyresavtal - en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

Nacka, 2021-01-28
Atrium Ljungberg AB (publ)


Pressmeddelande

Ladda ner bild