Sportson öppnar cykelbutik i Gränbystaden - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Sportson öppnar cykelbutik i Gränbystaden

Atrium Ljungberg har tecknat avtal med Sportson, Sveriges största cykelspecialistkedja, som öppnar butik i Gränbystaden galleria i slutet av april. Intresset är på topp och efterfrågan på cyklar är stor i Uppsala, både för arbetspendling och fritid.

  Speciellt mountainbike och att cykla i skogen är ett bra sätt att få barn och ungdomar att röra på sig när mycket annan träning ställs in, samtidigt som det är ett sätt att umgås med familjen, säger Thomas Rask, ägare Sportson Uppsala. Vi ser fram emot att dubbla vår tillgänglighet i Uppsala med den nya butiken i Gränbystaden.

Atrium Ljungbergs vision för Gränbystaden är att skapa en attraktiv och blandad stad med kontor, bostäder, kultur, service och handel som bjuder på spännande möten och ett ständigt flöde av upplevelser. En riktig cykelbutik står högt upp på önskelistan hos Gränbystadens besökare. Butiken som är på 360 kvadratmeter ligger i östra entrén till gallerian.

–  Vi är verkligen glada att Sportson har valt Gränbystaden för sin etablering. Vi har stort fokus på att det ska vara bekvämt att cykla i Gränbystaden och var tidigt ute med cykelställ för cykel med kärra, säger Thomas Levander, fastighetschef på Atrium Ljungberg. Vi verkar ju i en stad som Cykelfrämjandet har utsett till Sveriges bästa cykelkommun de tre senaste åren.

Nacka, 2021-04-06
Atrium Ljungberg AB (publ)

För mer information kontakta:

Release

Ladda ner bild