Bostäder i Slaktusområdet - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Slakthusområdet - Blandade bostadsformer

Ett stenkast från Södermalm och med cykelavstånd till både innerstad och söderort kommer Slakthusområdet utvecklas till en urban stadsdel med alla de inslag som förknippas med en internationellt attraktiv storstadsmiljö. Här ryms kontor och arbetsplatser för allt från startups till storbolag sida vid sida med studiomiljöer för kreativa näringar, kultur- och nattklubbsscener. Vid sidan av de gamla industribyggnaderna som kommer inrymma ett brett spektra av restaurangkoncept med allt från fine dining till streetfood växer moderna kontor, bostäder och lärandekvarter fram. 

Totalt byggs närmare 4 000 bostäder i Slakthusområdet, och enligt avtalet med Stockholms stad kommer vi på Atrium Ljungberg utveckla drygt 500 av dessa. När vi utvecklar våra bostadskvarter fokuserar vi på hållbar arkitektur som ger identitet till kvarteren. Genom att tidigt inkludera boende och lokala aktörer i utvecklingen byggs en gemenskap som säkrar stadsdelens puls och fortsatta utveckling. Hyresrätter förmedlas alltid via Bostadsförmedlingen. 

Är du intresserad av att bo i Slakhusområdet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att klicka på den gröna knappen ovan.

Dina valda inställningar för cookies gör att du tyvärr inte kan se detta innehåll. Cookie-inställningar