Bostadsrätter i Gränbystaden Uppsala - Atrium Ljungberg

Parkhusen kvarter 1 - Hyresrätter

Med utsikt över den grönskande Gränbyparken och bara några meter från Gränbystadens gallerias västra entré hittar du Parkhusen kvarter 1.

Hus med modern arkitektur, genomtänkta planlösningar och balkong eller uteplats i västerläge. Bostäder med närhet till allt som Gränbystaden har att erbjuda.

Här bygger vi hem för alla. För dig som är ung och på jakt efter något eget. För dig som söker ett tryggt och bekvämt boende. För familjens stora och små. Allt du behöver finns alldeles utanför dörren: butiker, caféer, restauranger och bussen ner till stan. En kort promenad bort finns dessutom ett sportfält, en lekplats, ett torg med klättervägg och 4H-gård – för alla små med myror i benen.  

Kvarteret stod klart våren 2021, ett hus med 44 hyresrätter med allt från 2:or till 4:or. Förmedling sker löpande via Uppsala Bostadsförmedling.

 

DIN FRAMTIDA BOSTAD 

Parkhusen erbjuder ljusa lägenheter med generösa fönster med utsikt åt minst två väderstreck och balkonger eller uteplats mot den grönskade parken. Går du ut genom entrén når du ingången till Gränbystadens galleria nästan innan du har hunnit blinka. En svårslagen omgivning med fantastiska möjligheter.

 

DE SPONTANAS PARADIS

Jag lagar middag ikväll. Eller nej förresten, kan du? Äsch, vi beställer hem en sushi istället… Vi kan väl duka på balkongen. Eller ha picknick i parken? Jaså det regnar, då tar vi picknik hemma… Vad sägs om en bio efteråt? Alternativt en kaffe på hörnet? Eller orkar vi till och med ta en sväng förbi gymmet?

I de nya Parkhusen, en del av Gränbystaden, behöver du inte bestämma dig för det ena eller det andra. Gör både och. Eller inget alls. Välj det bekväma. Eller följ en impuls, så kanske du upptäcker något nytt hos dig själv och ditt kvarter.

För mer information om Parkhusen kvarter 1 och kommande bostadsprojekt, anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Antal

44

Typ

Hyresrätter

Byggstart

Våren 2020

Förmedling

Nov-dec 2020

Första inflytt

Planerad till våren 2021