Parkhusen kvarter 2 - Bostadsrätter - Atrium Ljungberg

Parkhusen kvarter 2 - Bostadsrätter

I Parkhusen kvarter 2 bygger vi 98 bostadsrätter, allt från yteffektiva 1:or om 30 kvadrat till familjevänliga 4:or om 94 kvadrat. Lägenheterna är ljusa med rymlig känsla.

Det spontana livet i Parkhusen.

Parkhusen växer fram i Gränbystaden, Uppsala – i gränslandet mellan stadspuls och lantliv och bjuder på en kul krock av kontraster. Läs mer på parkhusen.nu

I Gränbystaden är det enkelt och bekvämt att leva. På ena sidan har du gallerian med butiker, caféer, restauranger, service och upplevelser. På andra sidan lockar Gränbyparken med hagar, aktiviteter och soliga mötesplatser.

Nu bygger vi på Atrium Ljungberg det andra kvarteret av totalt fyra som vi kallar Parkhusen. Det är ett kvarter med variationsrik arkitektur, genomtänkta planlösningar och balkong eller uteplats i väster mot den grönskade parken. Hitta din drömbostad bland kvarterets 98 ljusa och välplanerade bostadsrätter – allt från kvadratsmarta 1:or till familjevänliga 4:or.

I Parkhusen behöver du inte bestämma dig för det ena eller det andra. Gör både och. Eller inget alls. Välj det bekväma. Eller följ en impuls, så kanske du upptäcker något nytt hos dig själv och ditt kvarter.

Läs mer om bostäderna och anmäl ditt intresse på parkhusen.nu

Antal

98

Typ

Bostadsrätter

Byggstart

April 2021

Säljstart

Sommaren 2021

Första inflyttning

Hösten 2023

Läs mer
Dekorativ bild

Det spontana livet i Parkhusen.

Parkhusen växer fram i Gränbystaden, Uppsala – i gränslandet mellan stadspuls och lantliv och bjuder på en kul krock av kontraster.

Läs mer