Vi är dubbelt nominerade till Svenska Designpriset - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Vi är dubbelt nominerade till Svenska Designpriset

Atrium Ljungbergs årsredovisning har nominerats till två priser i den prestigefyllda tävlingen Svenska Designpriset.

Atrium Ljungbergs årsredovisning har under många år uppmärksammats för att hålla en hög nivå. Förra året tilldelades vi utmärkelsen Sveriges bästa årsredovisning, ett pris som delas ut av Nasdaq, branchorganisationen för revisorer FAR, Sveriges Finansanalytikers Förening och Sveriges Kommunikatörer. De uppmärksammade även designen och tilldelade oss priset Årets design. Nu uppmärksammas vår design ännu en gång. 

Vår årsredovisning 2020 är finalist i två kategorier i tävlingen Svenska Designpriset: Information Årsredovisning - Noterade bolag samt Information Årsredovisning - digital. En jury har utsett finalisterna och nu är det upp till folket att utse vinnarna. Röstningen är öppen till den 12 september.

Var med och rösta här: designpriset.se/rostning

Årsredovisningen har tagits fram i samarbete med Narva.

Fakta om Svenska Designpriset
Svenska Designpriset är hela Sveriges tävling i design och kommunikation som är öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning, kommunikation och inom liknande kreativa områden. Tävlingen är indelad i Redaktionell, Information, Identitet, Reklam, Digital, Bild och Event med vardera underkategorier. Sammanlagt blir det trettiofem olika tävlingskategorier samt Juryns pris, Årets Våghals och Årets Designer. De vinnande bidragen presenteras den 14 oktober 2021.