Butikslokaler i Stockholm, Uppsala och Malmö - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Butikslokaler

Vi skapar levande mötesplatser för människor, handel och affärer

Tillsammans med våra hyresgäster fortsätter vi att göra våra handelsplatser lite bättre varje dag. Vi skapar mervärde för våra kunder genom att utveckla områden till attraktiva mötesplatser där handel och kontor möter andra typer av verksamheter såsom boende, kultur, service och utbildning. Vi finns huvudsakligen i Stockholm, Uppsala och Malmö. 

Sickla

Sickla är navet i en ny del av Stockholm som växer. En stad i rörelse där människor lever och arbetar vägg i vägg med shopping, restauranger, kultur, lärande och internationella företag.

Gränbystaden

Från köpcentrum till stadskärna. Atrium Ljungbergs långsiktiga vision för Gränbystaden är att skapa en attraktiv och levande stadsdel som utgör ett komplement till Uppsala city.

Mobilia

I Mobilia möts gammalt och nytt, vackra gamla tegelfasader vägg i vägg med modern arkitektur. Mobilia är idag en levande stadsdel där torget fungerar som en central mötesplats. Här hittar du inte bara handel utan även bostäder, service och i framtiden kultur och hälsa.

Forumkvarteret

Din stad, ditt forum. Forumkvarteret är en av Uppsalas mest välkända och omtyckta handelsplatser belägen mitt i city på gågatan. Vintern 2018 nyinvigdes galleriadelen efter en totalomvandling till att bli Uppsalas modernaste galleria.

Söderhallarna

Saluhall, butiker, restauranger och kultur intill Medborgarplatsen mitt på Södermalm. Vi planerar att rusta upp och utveckla Söderhallarna och skapa en mötesplats full av folkliv. Här ska det finnas klassisk saluhall, matmarknad, butiker inom mathantverk, ökat restaurangutbud samt biograf och andra kulturscener.

kontakta oss