Att jobba på Atrium Ljungberg

Vi tänker på sånt som inte finns. Det går. Vi har förmånen att få tänka nytt och fritt när vi skapar stadsdelar - för människor som kanske inte ens är födda än.

Många av oss som jobbar på Atrium Ljungberg gör det för att få vara en del av någonting större. Vi förvaltar ett arv samtidigt som vi tänker framåt. Och allt vi gör ska vara långsiktigt hållbart. För oss handlar det lika mycket om byggnadernas klimatpåverkan och sociala funktion som att vi alla ska trivas på jobbet. Vi mäter hårda och mjuka värden för att ständigt förbättra oss. Steg för steg tror vi att vi kan göra världen och oss själva lite bättre.

Nyckeln till vår framgång är såklart nöjda, ansvarstagande och engagerade medarbetare. Vi tror att man blir starkare tillsammans och att de bästa idéerna föds i samverkan mellan människor med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens.

Vi är inte som andra

Inom fastighetsbranschen är det vanligt att ett företag utvecklar, ett annat bygger och ett tredje förvaltar. Så jobbar inte vi. Vår affärsmodell handlar om att greppa hela processen, från visionen till den dagliga driften. För en fastighet ska inte bara kännas ”wow”, den måste också vara optimal ur ett byggnads- och förvaltningsperspektiv. Därför involverar vi kompetenser från hela kedjan – utveckling, bygg och förvaltning – redan från start.

Du är inte som andra

Du har utbildning och kompetens inom exempelvis affärsutveckling, projektledning eller förvaltning. Men du har också ett driv och ett engagemang utöver det vanliga. När du tror på något, då är du inte rädd att staka ut din egen väg. Du följer Atrium Ljungberg, men Atrium Ljungberg följer också dig. Vi ger dig mandat. Vi backar upp dig och dina idéer. Vi låter dig glänsa på arenan du skapar för dig själv.

Vi vill att du utvecklas med oss

Vi är stolta. Men inte nöjda. För att utvecklas vidare utmanar vi oss själva. Vi vågar prova och göra sånt som är svårt, nytt och kanske oväntat. På så sätt kan vi skapa ännu mer att vara stolta över.

kontakta oss