Vägen till framtidens kontor - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Vägen till framtidens kontor

Kontorens utformning genom tiderna följer i stora drag den industriella utvecklingen och sin tids ideal. Det ser vi även nu när digitaliseringen driver fram en helt ny syn på kontorens roll och utformning.

Den nya generationen vill bestämma själv! Att vara anställd är inte längre högst på önskelistan. Istället handlar det om att arbeta i nätverk för att komma i kontakt med de allra bästa och skapa underverk. Samarbete och självständighet står i fokus samtidigt som kraven på en attraktiv miljö är skyhöga. Något som coworkingkontoren tagit fasta på. Via abonnemang får du tillgång till hundratals designade och attraktiva miljöer där kompetens är högsta valuta, till för att delas och korskopplas.

Är detta framtidens kontor? Vad ska man välja? Vårt enkla svar på frågan blir att det inte finns ett enskilt svar. Vägen till framtidens kontor går genom ett utforskande av den egna verksamheten och dess utmaningar. Vi erbjuder strategisk rådgivning för att hjälpa våra kunder till rätt kontor för just dem. Om du vill veta mer om vad det innebär får du gärna kontakta oss.

Vill du veta mer om hur framtidens kontor sett ut genom tiderna så bjuder vi på en kort sammanställning här:

Historiska bilder hämtade från https://stockholmskallan.stockholm.se

kontakta oss

Vill du ha hjälp med att skapa din nya arbetsplats? Tveka inte att höra av dig!

Petter Klingofström
Leasing Manager Project
Kontakta mig