Nära till kommunikationer oavsett färdmedel
Ett helt nybyggt hus med gott om cykelparkering
Barkarbystaden växer fram
Öppet atrium som välkomnar samarbeten
Välkomnande reception
Toppmoderna kontorslokaler
Norra Europas mest expansiva område
Nära till kommunikationer oavsett färdmedel
Ett helt nybyggt hus med gott om cykelparkering
Barkarbystaden växer fram
Öppet atrium som välkomnar samarbeten
Välkomnande reception
Toppmoderna kontorslokaler
Norra Europas mest expansiva område

Veddestabron 10

Området Barkarbystaden
Area 216 kvm
Lokaltyp Kontor

Toppmoderna kontorslokaler med milsvid utsikt

Bas Barkarby blir något vi inte tidigare sett i Järfälla och nordvästra Stockholm. Konceptidén bygger på samverkan och lärande. En plats utformad för möten och interaktion. Det blir moderna kontorslokaler i olika storlekar samt flera våningar med sk. shared spaces - ytor som kan delas av många och fungera på flera olika sätt. Förutom kontors - och utbildningslokaler kommer Bas Barkarby även att innehålla bibliotek, projektverkstäder, en multihall som kan nyttjas för idrottsevenemang, mässor och event, en sk. Black Box särskilt anpassad för avancerade scen- och konferensverksamheter samt såklart restaurang, café och spontana mötesytor. Bas Barkarby blir platsen för företag och verksamheter med stort intresse för forskning och utveckling. Här finns möjligheter att skapa testbäddar, interagera med målgrupper och framtidens arbetskraft.

Omgivning

Bas Barkarby ligger på det tidigare flygfältet. Det är ett område i utveckling, den sk. Barkarbystaden. Fokus ligger på hållbarhet och smarta miljölösningar för allt nytt som byggs i Barkarbystaden. Här finns en hel del bostäder och Barkarby Handelsplats ligger 5 minuter bort med bil. På andra sidan E18 utvecklas servicefunktioner som bland annat sjukhus och fler handelslokaler.

Kommunikationer

Gångavstånd till Barkarby pendeltågsstation. Flertalet bussar som tar dig till city. Kommer du med bil har du såklart direkt anslutning till E18 och sist men inte minst kommer även framtida tunnelbana.

Service

Bas Barkarby kommer att erbjuda service i form av
- restaurang och café, cateringmöjligheter
- konferens, multihall för större mässevenemang och idrott
- en tekniskt stark Black Box väl anpassad för ljus- och ljudupplevelser
- cykelrum med pumpstation
- parkeringsmöjligheter

Parkering

Parkering finns i huset.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Barkarbystaden
Om 15 år beräknas närmare 40 000 människor bo i Barkarbystaden, en hållbarhetsfokuserad stadsdel som blir en av Stockholms viktigaste knutpunkter med både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.