Borgarfjordsgatan 12 | 558 Kvm - Atrium Ljungberg
Utökad yta med plats för flera öppna kontorsytor, konferensrum och pentry
Inspirationsbild - kontor
Gemensamt entréplan med lounge, konferens och Restaurang
Lokalens skyltyta mot gemensamma entrén, lounge och konferensavdelningen
Utökad yta med plats för flera öppna kontorsytor, konferensrum och pentry
Inspirationsbild - kontor
Gemensamt entréplan med lounge, konferens och Restaurang
Lokalens skyltyta mot gemensamma entrén, lounge och konferensavdelningen

Borgarfjordsgatan 12

Området Kista
Area 558 kvm
Lokaltyp Kontor

Flexibel yta i Kista NOD med möjlighet att växa i lokalerna

I kistas mest moderna hus, NOD finns denna yta om 558 kvm där man som tillträdande hyresgäst är med och anpassar ytan efter verksamhetens behov. Lokalen har högt i tak och stora fönsterpartier mot innergård samt mot husets hjärta, det stora atrium som innehåller reception, konferens och restaurang. Här finns även möjligheter att växa med intilliggande lokal på samma våningsplan. Som hyresgäst i Nod har du tillgång till en gemensam konferensavdelning och lobby, perfekt för spontana möten, i angränsning till lobbyn ligger även den populära restaurangen Eatery. Hyresgäster har även möjlighet att tillgå parkeringsplatser, cykelrum och omklädningsrum med dusch.

Nod ligger strategiskt placerad, centralt i Kista, Sveriges främsta innovationskluster. Här trivs världsledande IT företag såväl som mindre startups och entreprenörer, forskare och techstudenter. En bra plats för företaget som vill hitta synergier inom innovation och teknik bland sina grannar.

Omgivning

Nod är en modern mötesplats för lärande, forskning och näringsliv och ligger strategiskt placerad mellan det äldre och det nya framväxande Kista med närhet till det mesta

Kommunikationer

Fem minuters gångavstånd till T-bana, station Kista. Bilburna tar sig enkelt till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation ligger 15 minuters promenad bort.

Service

Promenadavstånd till Kista Galleria med all tänkbar service och ett stort utbud av butiker och restauranger. I Nod finns Eatery, en uppskattad lunchrestaurang, konferensmöjligheter och en lobby som fungerar väl för spontana möten. I fastigheten finns även cykelparkering och omklädningsrum med dusch.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Dina valda inställningar för cookies gör att du tyvärr inte kan se detta innehåll. Cookie-inställningar