Ljust och öppet entréplan.
Storslagen entré med gemensam reception och café
Fönster i tre väderstreck
Flexibla lokaler i modern fastighet
Allmän mötesyta och café som serverar lättare rätter.
Reception Kista +
Ljust och öppet entréplan.
Storslagen entré med gemensam reception och café
Fönster i tre väderstreck
Flexibla lokaler i modern fastighet
Allmän mötesyta och café som serverar lättare rätter.
Reception Kista +

Kistagången 6

Området Kista
Area 690 kvm
Lokaltyp Kontor

Lokal med hög standard på våning 7

Strategiskt läge mitt i Kista. Här delar du hus med IBM och i grannfastigheterna finns bland andra Ericsson, Samsung och Tele2. Huset har en stor gemensam reception med kombinerat café, här möts man av fina material och högt i tak samt ett fint ljusinsläpp från de stora fönstren. Lokalen på plan 7 har fönster i tre väderstreck och en modern planlösning med effektiva ytor. Som hyresgäst i fastigheten har du även tillgång till en konferensavdelning med hörsal och flera konferensrum i varierande storlek.

Omgivning

Kista+ ligger centralt placerad i Kista. I fastigheten sitter IBM och Ericsson i närheten finnas även Samsung och Tele2s huvudkontor. Lokaliseringen erbjuder ett perfekt alternativ för företag som vill sitta placerad i Stockholms eget Silicon Valley.

Kommunikationer

Fem minuters gångavstånd till t-bana Kista. Bilburna tar sig enkelt till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation ligger på 7 minuters promenad bort.

Service

Några minuters promenadavstånd till Kista Galleria med all tänkbar service och ett av Stockholms största utbud av butiker. I Kista + finns konferens, café och lobby.

Parkering

Möjlighet att ansöka om till parkeringsplats i garage

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Kista
Kista har som mål att vara en av världens främsta Science cities. För att nå dit ska Kista till 2025 fördubbla antalet arbetsplatser, skapa boenden för ytterligare 40 000 personer och tredubbla antalet utbildningsplatser på högskola och universitet. Nu börjar det.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.