Palmfeltsvägen 5 | 1150 Kvm - Atrium Ljungberg
Gemensam konferens och reception
Gemensam konferens och reception
Gemensam konferens och reception
Gemensam konferens och reception
Gemensam konferens och reception
Gemensam konferens och reception
Gemensam konferens och reception
Gemensam konferens och reception

Palmfeltsvägen 5

Området Slakthusområdet
Area 1150 kvm
Lokaltyp Kontor

Egen terrass och formbara kontorsytor

Här bjuds en modern och yteffektiv lokal, väl lämpad för ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Ritningen visar på hur lokalen kan disponeras efter viss ombyggnad. Idag finns en högre grad av egna rum. Tekniskt sett finns det i lokalen möjlighet till ventilation för över 120 personer, vilket möjliggör effektivt nyttjande alternativt utbildningsrum för flertalet personer.
Som hyresgäst i Palmfelts Center har du tillgång till husets gemensamma entré och tillhörande konferensavdelning.

Omgivning

Slakthusområdet byggdes upp under tidigt 1900-tal och har sedan dess fungerat som ett centrum för livsmedelshantering. Området genomgår idag en större omvandling från industriområde till en urban stadsdel med bostäder, kontor, kultur och nöjen. Skolor, idrottshall, parker och torg kommer även att ge liv och karaktär åt denna levande stadsdel.

Kommunikationer

Tunnelbana och tvärbanan stannar ca 100 m från huset, vid Globens tunnelbanestation. I framtiden ersätts den med station Slakthusområdet med två helt nya uppgångar inne i området. Till Gullmarsplans tunnelbana stora busscentral är det mindre än 10 minuters promenad. Kommer man med bil är det direktaccess till Nynäsvägen, sedan även Södra Länken och E14 norr- och södergående riktning.

Service

Palmfelts Center ligger i entrén till Slakthusområdet, med Globen shopping som närmaste granne. Huset under 1980-talet för Bankgirocentralen, så förutom ca 26.000 kvm kontor finns här gott om serverhallar med hög säkerhetsklass.

Parkering

Gatuparkering hanteras via Stockholm Parkering och platser brukar finnas i området. Cykelparkering finns i anslutning till entrén.

Planlösning

Vi färdigställer lokalen i samråd med tillträdande hyresgäst.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Slakthusområdet

Slakthusområdet kommer genomgå en enorm förändring fram till 2030. Området utvecklas till en urban stadsdel där mat och kultur får ta stor plats, samtidigt som den kulturhistoriska miljön varsamt bevaras och utvecklas. Atrium Ljungberg har fått förtroendet från Stockholms stad att utveckla stora delar av den nya stadsdelen.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!