Marknadsgatan 7 | 150 Kvm - Atrium Ljungberg

Marknadsgatan 7

Området Gränbystaden
Area 40 kvm - 150 kvm
Lokaltyp Kontor

Lokal för butik, service eller kontor i Gränbystaden. Möjlighet att styra dina egna öppettider.

Gränbystaden är en av Sveriges starkaste platser inom handel och Uppsalas regionala köpcentrum. Nu finns möjlighet att etablera ert företag i direkt anslutning till centrumet. Området passar för såväl butiker, service, vård och kontor. Gränbystaden är en känd plats för era kunder, både regionalt och nationellt. Här finns tarka varumärken som grannar såsom Fitness 24/7, Pinchos, Nordisk Film, Vaccindirekt, Atea, Smarteyes, Elgruvan, Riksbyggen, Vårdcentral, Swedbank med flera samt hela Gallerians utbud. Lokalen har placering i gatuplan med egen ingång och visuellt läge. Möjlighet till kombinerad lokal med publik verksamhet i gatuplan och kontor en våning upp.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Omgivning

Gränbystaden har Uppsalas bästa kundflöde, ett fantastiskt serviceutbud och mycket goda parkeringsmöjligheter för såväl anställda som besökare. Detta, i kombination med närhet till city och E4:an, gör Gränbystaden till ett perfekt läge för kontor. Sedan många år har Gränbystaden utvecklats till vad vi ser idag och utvecklingen fortsätter. Mer kontor, bostadshus, service, handel och kultur fortsätter att tillskapas.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med busscentral i anslutning till centrumet vilket gör att kunder och anställda kan ta sig hit från hela Uppsala. Det är även enkelt att ta sig hit med bil.

Service

Hela Gränbystaden (inkl. Norra delen med volymhandel) är länets ledande handelsplats med brett utbud av service. Utöver service erbjuds en attraktiv mötesplats där handel varvas med kontor, bostäder och kultur i en levande miljö.

Parkering

I Gränbystaden finns ett stort antal parkeringsplatser på vanlig parkering och i varmgarage, som även har laddplatser.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!