Bredgränd 6 | 363 Kvm - Atrium Ljungberg

Bredgränd 6

Området Uppsala city
Area 363 kvm
Lokaltyp Kontor

Representativt och charmigt kontor mitt i city

Med en varm känsla, unik karaktär och noga utvalda material är denna lokal helt egen i sitt slag. Lokalen ligger högst upp i byggnaden och har därför också snedtak med vackra takkupor liksom takfönster. En trappa ner kommer medarbetarna ut på fastighetens terrass med utsikt över Forumtorget. Hög standard och fina materialval. Mattlackad ekparkett, glaspartier med svart spröjs, betongmålade väggar och varm, petroleum i pentryt. Planlösningen är öppen och taket har synliga installationer. Helkaklade toaletter i mörk ton.

Omgivning

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga uteserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Kommunikationer

Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och sju restauranger och caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten. Även laddplats för elbil.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!