Atrium Ljungbergs traineeprogram - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Trainee på Atrium Ljungberg

Vi tar bara in en trainee om året, men den personen ger vi allt!

Under två års tid får du som trainee en skräddarsydd väg in i företaget genom att jobba på alla våra affärsområden. Det här ger dig en gedigen kunskap om hela verksamheten och bästa tänkbara förutsättningar för en karriär inom företaget. Du får dessutom en tillsvidareanställning redan från start. För att söka bör du vara nyutexaminerad civilingenjör med inriktning samhällsbyggnad, alternativt en Mastersutbildning med fokus på affärsutveckling, innovation och innovationsledning etc. såsom Handelshögskolans mastersprogram Business & Management eller motsvarande.

Vi har valt att pausa Atrium Ljungbergs traineeprogram under 2023. Vi återkommer kring eventuell programstart för 2024 i höst.

Elin Rambäck är vår nuvarande trainee och berättar om sin första tid i företaget och vilka utmaningar hon står inför i vår traineeblogg. Kolla in Traineebloggen här! Finns även på Instagram på kontot @atriumljungbergtrainee

Robin, vår första trainee som har avslutat traineeprogrammet och nu arbetar som fastighetschef i Hagastaden, berättar:

- Jag har landat i en organisation med högt i tak och med medarbetare som alltid tar sig tid. Jag kan alltid få den hjälp jag behöver men också utrymme att själv få vara nytänkande och komma med lösningar som tar bolaget framåt.

Programmet har ett högt tempo och för en trainee står alltid nya utmaningar för dörren.

- Ingen dag är den andra lik och det är inspirerande och lärorikt. Samtidigt som arbetstempot ofta är högt så känner jag att min personliga utveckling alltid är i fokus och jag kan själv vara med och påverka hur mina arbetsdagar ska se ut. Jag fick redan under rekryteringen höra om stort personligt ansvar och mycket flexibilitet och det kan jag skriva under på nu.

Många duktiga personer sökte tjänsten men bara en gick hela vägen. 

- När jag fick reda på att jag hade blivit utvald att bli Atrium Ljungbergs första trainee blev jag såklart både glad och stolt men också lite nervös inför utmaningen. Som tur var visade det sig att det goda intrycket jag fått av bolaget stämde. Jag fick ett varmt välkomnande och förstod snabbt att det här var en arbetsplats där jag skulle trivas och vilja fortsätta att utvecklas.

Läs en längre intervju med Robin i Traineebloggen

Vår andra trainee Marcus arbetar nu som affärsutvecklare med fokus på Slakthusområdet. Läs en intervju med honom här.

Julia-Olina som avslutade traineeprogrammet hösten 2020 arbetar nu som affärsutvecklare i Sickla.

Kontakta oss
Elin Rambäck
Projektledare Hållbarhet
Kontakta mig
Henrik Svensson
HR Business Partner
Kontakta mig
Emelie Gustafsson
HR Business Partner
Kontakta mig