Curanten - Nytt hälsohus i Sickla - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild
Dekorativ bild

Curanten

Ett helt nytt hus med fokus på vård och hälsa.

Kommun: Nacka

Lokaltyp Uthyrbar yta (m2)
Handel 1 600
Kontor/Samhällsservice 9 900
Summa 11500
Investering (mkr)
550
Färdigställt
2020
Hyresvärde exkl. tillägg (mkr)
39

Sicklas nya vård- och hälsodestination

En ny stadsdel måste byggas på en hållbar grund. För oss innefattar hållbarhet även hälsan. Att få vård när du behöver, men också före och efter. När vi nu bygger Curanten, ett helt nytt hus med fokus på vård och hälsa, utgår vi från den övertygelsen. Här kommer du till exempel hitta såväl läkare, tandläkare, naprapater och sjukgymnaster som babysim, MVC och BVC. I samma veva rustar vi upp Järnvägsgatan och ger rum för handel, servering och service. Alla med stark koppling till hälsa och välmående.

Platsen där Curanten byggs är en del av Sickla historiska hjärta. Det var här AB Diesels Motorer drog igång sin verksamhet år 1898. Historien tar vi med oss, bland annat genom att återanvända ursprungsteglet. Hantverksbutikerna, har fått nya gemensamma lokaler i Monteringshallen, en öppen planlösning där ramverkstad, skinnhantverkare med flera både har produktion och försäljning.

Här får du senaste nytt om alla våra byggprojekt i Sickla

läs mer
Dekorativ bild

Curanten - ett helt hus för vård och hälsa

Läs mer om Curanten, Sicklas nya vård- och hälsodestination, på curanten.se

Läs mer om Sickla

Ny stadsdel sedan 1898

Här möts man av en unik atmosfär och en inspirerande mix av gammalt och nytt. En stad i rörelse där människor lever och arbetar vägg i vägg med shopping, restauranger, kultur och internationella företag.

Fler projekt i Sickla

Kontakt
Håkan Hyllengren
Affärsutvecklingschef Sickla
Kontakta mig