Nobelberget - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Nobelberget, brf Sicklastråket

På Nobelberget utvecklar vi en attraktiv och tät stadsdel med både bostäder och kommersiella stråk.

Kommun: Nacka

Lokaltyp Uthyrbar yta (m2)
Bostäder 4 500
Summa 4500
Investering (mkr)
310
Färdigställt
2020
Hyresvärde exkl. tillägg (mkr)
E/T

Nobelbergets första etapp

På Nobelberget i Sickla äger vi en fastighet med stora möjligheter. Här vill vi utveckla en attraktiv och tät stadsdel med både bostäder och lokaler för näringsliv och utbildning - både genom att bygga nytt och genom att bevara äldre byggnader. Utvecklingen av Nobelberget ger oss möjlighet att koppla samman stadsdelarna Hammarby Sjöstad och Sickla på ett naturligt sätt. 

Gör en intresseanmälan för bostäderna på Nobelberget!

Brf Sicklastråket innehåller 68 bostadsrättslägenheter och är det första bostadshuset som byggs på Nobelberget. Fastigheten 3D-bildas och lägenheterna byggs ovanpå Nobelbergsgaraget. Bostadsrättsprojektet säljstartades under hösten 2018. I slutet av tredje kvartalet 2020 hade förhandsavtal tecknats för 93 procent av antalet lägenheter. Inflyttning sker under oktober och november.

Totalt planeras drygt 500 bostäder på Nobelberget. Utvecklingen av de resterande bostäderna kommer att genomföras successivt i en takt beroende på marknadens efterfrågan.

Här får du senaste nytt om alla våra byggprojekt i Sickla

Läs mer om Sickla

Sickla - Ny stadsdel sedan 1898

Kombinationen av handelsplats, arbetsplatser och verksamheter för kultur, service och lärande gör Sickla till en komplett stadsmiljö. Här finns allt man kan önska sig.

Fler projekt i Sickla

kontakt
Håkan Hyllengren
Affärsutvecklingschef Sickla
Kontakta mig