Kista genomgår just nu en stor förvandling - Atrium Ljungberg

Kista - ett kluster för världsledande teknikutveckling.

Sveriges Silicon Valley – så har Kista kallats sedan 1980-talet när stadsdelen blev känd som Sveriges största IT-centrum. Kista är en av Sveriges mest dynamiska och expansiva regioner och ett världsledande kluster inom ICT. Få platser i världen kan visa samma höga koncentration av expertis, innovation och affärsmöjligheter som Kista. 

Kista Nod

I Kista äger vi Kista+ och kvarteret Nod som båda ligger i närheten av tunnelbanan och Kista galleria. Kista+ är en modern och miljöcertifierad kontorsfastighet som omfattar drygt 12 000 kvm, med IBM som den största hyresgästen. I kvarteret Nod om cirka 25 000 kvm samsas små och medelstora ICT-företag, universitet och skolor, start-ups och organisationer, till exempel Fujitsu Sverige, KTH och Stockholms universitet. I Nod har vi skapat naturliga mötesplatser och flexibla kontorslösningar för människor och företag att mötas och utvecklas tillsammans. 

Kista Nod

I Nods byggnad med sin unika arkitektur finns naturliga mötesplatser och flexibla kontorslösningar som hotspots och shared space, ett öppet atrium för stora event och digitala väggar för konst och kommunikation. I kvarteret finns också Black Box, Stockholms universitets multiarena för events som seminarier och teater och DAC – Digital Art Center. 

Läs mer om vårt fastighetsbestånd här

Dekorativ bild

Samlad kunskap

ICT-kluster

Serviceutbud

Kista galleria 3 min

Kommunikationer

Arlanda 20 min

Lediga lokaler i Kista.

Kistagången 6 | 1964 Kvm
Kontor
Inspiration kontor

Kistagången 6, 1964 kvm

Helt våningsplan i attraktiva Kista + med centralt läge i Kista. Stor och välkomnande entré med goda skyltmöjligheter, lokalen anpassas vid tillträde.

Kistagången 6 | 959 Kvm
Kontor
Inspiration kontor kista+

Kistagången 6, 959 kvm

Kontorsytor som anpassas efter hyresgästen med representativ entré, gemensam reception och konferens.

Kista Alléväg 3 | 362 Kvm
Kontor
Inspiration kontor

Kista Alléväg 3, 362 kvm

På en av Kistas bästa adresser hittar du denna yteffektiva lokal med stora fönsterpartier i tre väderstreck.

Dina valda inställningar för cookies gör att du tyvärr inte kan se detta innehåll. Cookie-inställningar
Kontakta oss

Vi hjälper dig i Kista