Inspiration kontor
Välbevarade detaljer
En av Stockholms bästa utsikter
Stort ljusinsläpp
Ljusa ytskikt med vackert trägolv
Högt i tak
Liten konferensdel
Fantastisk utsikt
Magnifik fasad
Vision Nya Slussen
Utsikten från kontoren i Slussen
Vision Mälarterrassen
Inspiration kontor
Välbevarade detaljer
En av Stockholms bästa utsikter
Stort ljusinsläpp
Ljusa ytskikt med vackert trägolv
Högt i tak
Liten konferensdel
Fantastisk utsikt
Magnifik fasad
Vision Nya Slussen
Utsikten från kontoren i Slussen
Vision Mälarterrassen

Katarinavägen 19

Området Slussen
Area 109 kvm
Lokaltyp Kontor

Trevlig kontorslokal i välkänd fastighet vid Slussen.

Höst upp i Sjömansinstitutet finns en liten fin vindsvåning anpassad för kontor, perfekt för ett mindre team som vill etablera sig centralt. Lokalen kommer delvis ytskiktsrenoveras i samråd med tillträdande hyresgäst. Här har man tillgång till dusch i lokalen samt takterrass med Stockholms vackraste utsikt.

Fastigheten ’Sjömansinstitutet’ är uppförd under 1900-talets början, en vacker byggnad som präglas av sin massiva tegelfasad och bevarade historiska detaljer. 2021 har huset genomgått en upprustning/ renovering av allmänna ytor och trapphus. I bottenplan finns även en populär restaurang med uteservering på sommarhalvåret.

Omgivning

Slussen, en av Stockholms mest ikoniska platser genomgår just nu en stor omvandling. Från trafikplats till mötesplats med människan i fokus. När Nya Slussen står klar 2028 kommer det vara en attraktiv destination och en plats full av liv. Med nya restauranger och uteserveringar, galleria i anslutning till kollektivtrafiken under mark, en ny park, fler arbetsplatser, gångstråk och bryggor längs vattnet och allt detta tillsammans med stadens vackraste utsikt.
Redan idag går det att ta del av ett rikt kulturliv, matutbud och shopping i Slussen. Med sin strategiska placering på Södermalm har man en närhet både till den övriga stadsdelen såväl som de centrala delarna av Stockholm.

Kommunikationer

Slussen är Sveriges näst största nod för kollektivtrafik. Här sammanstrålar hela Storstockholm i två tunnelbanelinjer, ett sextiotal busslinjer, Saltsjöbanan och färjetrafik. Stockholms centralstation med regional- och pendeltåg samt Arlanda express nås på 2 minuter med tunnelbana. När tunnelbanan byggs ut når du även den nya stationen vid Katarina som förlänger den blå linjen.

Service

Slussen har ett rikt mat-, kultur- och serviceutbud med bl.a. Fotografiska, Södra teatern och Götgatsbacken runt hörnet. När Nya Slussen står klar kommer man att ha tillgång till ett serviceutbud i klass med centrala Stockholm. Den nya överdäckningen kommer inrymma en ny galleria med ett 50-tal butiker och restauranger med direktaccess till kollektivtrafiken. Mälarterrassen kallas de terrasserade restauranger som byggs ner mot vattnet mot Gamla stan med ett blandat innehåll av högsta kvalité och uteserveringar med storslagen utsikt. Det kommer även finnas hotell, barer och en ny park.
Som hyresgäst hos Atrium Ljungberg har man dessutom nära till service genom vår egen förvaltningspersonal i fastigheterna

Parkering

Parkeringsmöjligheter på Katarinavägen samt i Stigbergsgaraget.

Planlösning

Kontorslokal om 109 kvm med unika ytor och zoner som möjliggör naturliga mötesrum, kontorsrum och loungeytor. Anpassad för ca 9 personer.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Slussen
Slussen, en av Stockholms mest ikoniska platser, genomgår sin största omvandling på över 80 år. När området står färdigt kommer Slussen vara både ett viktigt kommunikationsnav och en fantastisk plats i staden med restauranger och gångstråk längs vattnet. Bilar och bussar längs Stadsgårdskajen flyttas ner under mark.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.