Katarinavägen 19 | 109 Kvm - Atrium Ljungberg
Inspirationsbild kontor
En av Stockholms bästa utsikter
Magnifik fasad
Utsikten från kontoren i Slussen
Vision Nya Slussen
Vision Mälarterrassen
Inspirationsbild kontor
En av Stockholms bästa utsikter
Magnifik fasad
Utsikten från kontoren i Slussen
Vision Nya Slussen
Vision Mälarterrassen

Katarinavägen 19

Området Slussen
Area 109 kvm
Lokaltyp Kontor

Vacker våning anpassat för kontor

Charmig lokal på 109 kvm i vackra Sjömansinstitutet vid Slussen. Stora vackra fönsterpartier vätter ut mot vattnet och den makalösa utsikten över Riddarfjärden. Här anpassas lokalen i samråd med tillträdande hyresgäst. Fastigheten Sjömansinstitutet är uppförd under 1900-talets början och präglas av sin massiva tegelfasad och bevarade detaljer. Med närhet till såväl bra kommunikationer som restauranger är denna lokal det självklara valet för den som efterfrågar en modern arbetsplats med bästa tänkbara service i den direkta närheten. Det händer mycket vid Slussen och när allt är klart kommer Saltsjöbanan åter passera utanför Sjömansinstitutet som också får nya grannar i form av bl.a. Nobelcenter.

Omgivning

Slussen, en av Stockholms mest ikoniska platser, genomgår just nu en omvandling från trafikplats till mötesplats - med människan i fokus. När Nya Slussen står klar 2028 kommer det vara en attraktiv destination och en plats full av liv. Här skapas nya restauranger och uteserveringar, galleria i anslutning till kollektivtrafiken under mark, en ny park, fler arbetsplatser, gångstråk och bryggor längs vattnet. Allt detta, tillsammans med stadens vackraste utsikt, gör Nya Slussen till en mötesplats i världsklass. Redan idag går det att ta del av ett rikt kulturliv, matutbud och shopping i Slussen. Med sin strategiska placering på Södermalm har man en närhet både till den övriga stadsdelen såväl som de centrala delarna av Stockholm.

Kommunikationer

Slussen är Sveriges näst största nod för kollektivtrafik. Här sammanstrålar hela Storstockholm i två tunnelbanelinjer, ett sextiotal busslinjer, Saltsjöbanan och färjetrafik. Stockholms centralstation med regional- och pendeltåg samt Arlanda express nås på 2 minuter med tunnelbana. När tunnelbanan byggs ut når du även den nya stationen vid Katarina som förlänger den blå linjen.

Service

Slussen har ett rikt mat-, kultur- och serviceutbud med bl.a. Fotografiska, Södra teatern, Gondolen, Freya, Riche Fenix och mer därtill längs Götgatsbacken. När Nya Slussen står klar kommer man att ha tillgång till ett serviceutbud i klass med centrala Stockholm. Den nya överdäckningen kommer inrymma en ny galleria med ett 50-tal butiker och restauranger med direktaccess till kollektivtrafiken. Från Södermalmstorg ner mot vattnet byggs sex stycken nya restauranger i terrassering ner mot vattnet mot Gamla stan. Här blir det ett blandat innehåll av högsta kvalité och uteserveringar med storslagen utsikt. Det kommer även finnas hotell, barer och en ny park.
Som hyresgäst hos Atrium Ljungberg har man dessutom nära till service genom vår egen förvaltningspersonal i fastigheterna

Parkering

Parkeringsmöjligheter på Katarinavägen samt i Stigbergsgaraget.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Dina valda inställningar för cookies gör att du tyvärr inte kan se detta innehåll. Cookie-inställningar