Marknadsgatan 3B | 118 Kvm - Atrium Ljungberg

Marknadsgatan 3B

Området Gränbystaden
Area 118 kvm
Lokaltyp Kontor

Modernt kontor med nära till allt.

I Gränbystaden, ett blomstrande område av stadslivskaraktär, finns nu möjlighet att förhyra en lokal med stora fina fönsterpartier i nybyggd fastighet. Lokalen, vilken utgörs av 120 kvm i förslagsvis öppen planlösning, lämpar sig för verksamhet inom kontor, service eller handel. I närheten finns Gränbystadens kvarterslokal Blomman. En helt nyinredd lokal med plats för upp till 50 personer för fest, matlagning, stormöte eller annan aktivitet. Med kvarterslokalen vill vi skapa mervärde för dig som bor eller verkar i Gränbystaden, använd den för företagsevent eller privat tillställning.

Omgivning

Gränbystaden har Uppsalas bästa kundflöde, ett fantastiskt serviceutbud och mycket goda parkeringsmöjligheter för såväl anställda som besökare. Detta, i kombination med närhet till city och E4:an, gör Gränbystaden till ett perfekt läge för kontor. Sedan många år har Gränbystaden utvecklats till vad vi ser idag och utvecklingen fortsätter. Mer kontor, bostadshus, service, handel och kultur fortsätter att tillskapas.

Service

Hela Gränbystaden (inkl. Norra delen med volymhandel) är länets ledande handelsplats med brett utbud av service. Utöver service erbjuds en attraktiv mötesplats där handel varvas med kontor, bostäder och kultur i en levande miljö.

Parkering

3h gratis parkering i parkeringsgarage och utomhusparkering. Möjligt att teckna parkeringstillstånd för förlängd parkeringstid. Plats för el-bil.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!