Borgarfjordsgatan 4 | 854 Kvm - Atrium Ljungberg
Gemensamt entréplan med lounge, konferens och Restaurang
Lokalens skyltyta mot gemensamma entrén, lounge och konferensavdelningen
Gemensamt entréplan med lounge, konferens och Restaurang
Lokalens skyltyta mot gemensamma entrén, lounge och konferensavdelningen

Borgarfjordsgatan 4

Området Kista
Area 854 kvm
Lokaltyp Kontor

Modern kontorsyta med högt i tak

I kistas mest moderna hus, NOD finns denna yta om 637 kvm där man som tillträdande hyresgäst är med och anpassar ytan efter verksamhetens behov. Lokalen har högt i tak och stora fönsterpartier. Som hyresgäst har man tillgång till en mängd gemensamma funktioner så som reception, konferens och restaurang samt cykelrum och omklädningsrum med dusch. Parkeringsplatser går att lösa

Nod ligger strategiskt placerad, centralt i Kista, Sveriges främsta innovationskluster. Här trivs världsledande IT företag såväl som mindre startups och entreprenörer, forskare och techstudenter. En bra plats för företaget som vill hitta synergier inom innovation och teknik bland sina grannar.

Omgivning

Nod är en modern mötesplats för lärande, forskning och näringsliv och ligger strategiskt placerad mellan det äldre och det nya framväxande Kista med närhet till det mesta

Kommunikationer

Fem minuters gångavstånd till T-bana, station Kista. Bilburna tar sig enkelt till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation ligger 15 minuters promenad bort.

Service

Promenadavstånd till Kista Galleria med all tänkbar service och ett stort utbud av butiker och restauranger. I Nod finns Eatery, en uppskattad lunchrestaurang, konferensmöjligheter och en lobby som fungerar väl för spontana möten. I fastigheten finns även cykelparkering och omklädningsrum med dusch.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Dina valda inställningar för cookies gör att du tyvärr inte kan se detta innehåll. Cookie-inställningar