Magnus Ladulåsgatan 63A | 547 Kvm - Atrium Ljungberg

Magnus Ladulåsgatan 63A

Området Medborgarplatsen
Area 547 kvm
Lokaltyp Kontor

En toppmodern kontorsfastighet i hjärtat av Södermalm

Mitt på Södermalm mellan Rosenlundsparken och Medborgarplatsen hittar du Fatburssjön 8. En toppmodern kontorsfastighet med hög teknisk standard, god ventilation och generöst ljusinsläpp. På plan 7, högst upp i fastigheten finns en yteffektiv lokal med stora fönsterpartier i flera väderstreck och egen terrass men utsikt över Södermalms takåsar.

Omgivning

Centralt stadsläge med närheten till vatten och grönområden så som Tantolunden och Vitabergsparken. Perfekt för promenader eller en lunch under sommarhalvåret. Det finns även gott om restauranger och butiker, bl.a. längs med trevliga Götgatsbacken.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på några minuters promenad från från både Medborgarplatsen och Slussens tunnelbanestationer (röd och grön linje) samt Södra Station där pendeltåget smidigt tar dig antingen norr eller söder om stan. Det finns även ett flertal innerstadsbussar och busslinjer mot Nacka att välja på.

Service

I området finns ett stort utbud av restauranger och shopping. Söderhallarna ligger ett stenkast bort och köpcentrumet Ringen går du till på några minuter. I området finns flertalet träningsanläggningar varav SATS finns i grannfastigheten.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Medborgarplatsen

Den gamla arbetarstadsdelen Södermalm är idag moderniserad, men mycket själ och hjärta finns kvar i kulturen på Söder, där Medborgarplatsen är öns mittpunkt. Stadsdelen är populär att bo i, men också attraktiv för kontorsetableringar, framför allt för kreativa näringar och offentliga verksamheter.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!