Hallvägen 34 | 1553 Kvm - Atrium Ljungberg

Hallvägen 34

Området Slakthusområdet
Area 1553 kvm
Lokaltyp Kontor

Centralt läge intill park och nya tunnelbaneuppgången

Precis framför huset kommer Slakthusområdets nya stora park att ta form och bli som en grön oas i det annars livfulla området. När nya tunnelbanan står klar 2030 får Slakthusområdet en egen tunnelbanestation. Den södra tunnelbaneuppgången ligger i parken, bara ett par meter från Gamla & Nya Magasinet. Hus 43 Gamla & Nya magasinet är ett arkitektoniskt spännande projekt där en tidigare magasinsbyggnad från 30-talet får en modern tillbyggnad med ett delvis överlappande hus. Den befintliga magasinsbyggnaden omvandlas nu till moderna arbetsplatser och i bottenvåningen finns plats för café och publika verksamheter. Tillbyggnaden omfattar sex våningar för arbetsplatser med en stor terrass som omsluter delar av huset. Gamla & Nya Magasinet står klart för inflytt 2026. Denna lokal går även att dela upp i två mindre ytor.

Omgivning

Slakthusområdet, Stockholms mötesplats för mat, kultur och upplevelser. Här växer nya former av arbetsplatser och boenden fram som tillsammans skapar en unik stadsdel. Här samlas de främsta aktörerna inom framtidens branscher med tech, design och innovation i fokus. Och med närhet till både hotell och talangboenden finns alla möjligheter för att växa på en global marknad.

Kommunikationer

Närmsta station med både tvär- och tunnelbana är Globen. På en kort promenad om ca 10 minuter når du Gullmarsplan som utöver tvär- och tunnelbana är en knutpunkt för flertalet bussar.

Service

Utbudet av restauranger och barer kommer inom de närmsta åren utökas med flera nya handplockade koncept. Under våren 2023 kommer Hus 26, en del av Slakthushallarna, öppna med flera restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albin samt Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Globen Shopping finns på några minuters avstånd och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Parkering

I området finns markparkering med både besöks- och fasta platser. Längs med Arenavägen finns ett flertal parkeringsgarage.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Dina valda inställningar för cookies gör att du tyvärr inte kan se detta innehåll. Cookie-inställningar