Livdjursgatan 4 | 700 Kvm - Atrium Ljungberg
Slakthusområdet
Fasad
Lokalen uthyres i befintligt skick i ett av Stockholms mest spännande områden
Fasad
Stockholms mest innovativa plats
Lokaler anpassade för både eget arbete och gemenskap
Slakthusområdet
Fasad
Lokalen uthyres i befintligt skick i ett av Stockholms mest spännande områden
Fasad
Stockholms mest innovativa plats
Lokaler anpassade för både eget arbete och gemenskap

Livdjursgatan 4

Området Slakthusområdet
Area 300 kvm - 700 kvm
Lokaltyp Kontor

Möjlighet till flexibelt avtal

Ett modernt och relativt nyrenoverat kontor i entrén till Slakthusområdet hyrs nu ut på flexibelt eller permanent avtal. Interiören är ljus och bjuder på med stor andel egna rum, vilket självklart går att justera. Landa tidigt i detta kreativa område och var med på utvecklingsresan i Slakthusområdet. Här är du granne med FKP Scorpio, Strange Ways, Stockholm Roast, Farmy, Juice Studios samt kulturarenan Fållan. Under 2022 öppnar även flera namnkunniga aktörer nya verksamheter inom mat och kultur i Slakthusområdet. Välkommen!

Omgivning

Ta plats i Slakthusområdet, som ska bli hela Stockholms självklara mötesplats för kontor, boende, mat, kultur och upplevelser. En motor för hela söderort.

Kommunikationer

Närmsta station med både tvär- och tunnelbana är Globen. På en kort promenad om ca 10 minuter når du Gullmarsplan som utöver tvär- och tunnelbana är en knutpunkt för flertalet bussar.

Service

Utbudet av restauranger och barer kommer inom de närmsta åren utökas med flera nya handplockade koncept. Under våren 2023 kommer Hus 26, en del av Slakthushallarna, öppna med flera restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albin samt Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Globen Shopping finns på några minuters avstånd och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Parkering

Stockholm parkering ansvarar för all parkering i området. I området finns markparkering med både besöks- och fasta platser. Längs med Arenavägen finns ett flertal parkeringsgarage.

Planlösning

Kontorslokal med många konferensrum, separata arbetsrum och ytor som kan användas som lounge eller öppna arbetsområden.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Dina valda inställningar för cookies gör att du tyvärr inte kan se detta innehåll. Cookie-inställningar

Området

Slakthusområdet

Slakthusområdet genomgår en enorm förändring. Området utvecklas till en urban stadsdel där mat och kultur får ta stor plats, samtidigt som den kulturhistoriska miljön varsamt bevaras och utvecklas. Atrium Ljungberg har fått förtroendet från Stockholms stad att utveckla stora delar av den nya stadsdelen.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!