Sankt Eriksgatan 113 | 780 Kvm - Atrium Ljungberg

Sankt Eriksgatan 113

Området Hagastaden
Area 780 kvm
Lokaltyp Kontor

Kontor med hörnläge ut mot Vanadisplan med gemensam takterrass

I det historiska huset som 1934 byggdes åt Sara-koncernen finns nu möjlighet att hyra ett helt våningsplan med upp till ca 80 arbetsplatser. Huvudentrén ligger på S:t Eriksgatan 113 men även porten på Hälsingegatan 26 går att nyttja. Lokalen stäcker sig över hela våningsplanet och de 48 dubbel-fönster som kantar lokalen ger fri utsikt och ett generöst ljusinsläpp hela dagen. Ytorna är nyrenoverade och håller god standard. Arbetsytorna ligger öppet längs fasad medan mötesrum, konferensrum och en stor härlig umgängesyta med kök är centrerat till lokalens mitt. Högst upp i huset finns en stor takterrass med hänförande utsikt över hela stan. Som hyresgäst nyttjar du den terrassen fritt under årets alla dagar. Välkomna upp!

Omgivning

Fastigheten ligger i Hagstadens historiska hjärta, präglat av gamla industribyggnader i tegel som idag rymmer moderna kontor med urbana innergårdar. I kvarteren finns gallerier, trevliga restauranger och träningsmöjligheter. Vägg i vägg ligger Hagstadens nya stadskvarter med unik arkitektur som bidrar till stadsdelens internationella prägel, som attraherar många innovativa och kunskapsintensiva bolag. Sammantaget blir det en spännande och levande stadsdel med närhet till både Hagaparkens grönska och Vasastans urbana puls.

Kommunikationer

Tunnelbanans gröna linje stannar vid Odenplan eller S:t Eriksplan, på ca 5-7 minuters promenadavstånd. Endast 3 minuter från kvarteret ligger också pendeltågets station Odenplan, med uppgång vid Vanadisplan. Flertalet innerstadsbussar samt Flygbussarna stannar i kvarteren runt huset. Påfart till E4 ligger 2 minuter bort och med cykel når man city på 10 minuter. När nya tunnelbanan är utbyggd får gula linjen en egen station i Hagastaden, med uppgångar vid Karolinska och en i korsningen Torsgatan/Norra Stationsgatan.

Service

I Hagastaden finns all tänkbar service och tjänster som underlättar vardagen både före, under och efter jobbet. Här finns flertalet restauranger, caféer och takbarer samt flera 4-stjärniga hotell och välrenommerade livsmedelsbutiker. I kvarteren finns flera gymkedjor varav ett med utomhusgym på tak, med utsikt över Stockholms nya skyline och skyskrapor. Med närhet till Brunnsviken och Hagaparken finns möjlighet till en löprunda, tennis, sup eller kajakpaddling.

Parkering

Finns i fastigheten, även gott om p-platser med elstolpe. Cykelförråd.

Planlösning

Yteffektiv planlösning med mycket glaspartier, fönster i tre väderstreck.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!