Liljeholmen utvecklas - stärkt koppling till Söder - Atrium Ljungberg

Liljeholmen - Toppläge med stark koppling till Södermalm.

I vackert läge med vattnet längs Liljeholmshamnen ligger kontorsfastigheten Stora Katrineberg 16 med tre byggnader om cirka 42 000 kvm uthyrbar area. Vi äger även en gömd kulturskatt mitt i stadsmiljön. En genuin 1770-talsgård, som ursprungligen var ett sommarhus, där kung Karl XIV Johan brukade passera för att fräscha till sig på sina resor.

Dekorativ bild

Utmärkta kommunikationer

Tunnelbana, tvärbana och bussterminal

Stort serviceutbud

90 butiker och 20 restauranger

Naturnära läge

Bad, utegym, parker och kajstråk

Kommunikationer i världsklass

Till Liljeholmen kan du enkelt ta dig, oavsett var du reser från. Stora Katrineberg ligger lättillgängligt precis vid Liljeholmstorget med flera olika kollektivtrafikslag. Egen tunnelbanestation, flertalet busslinjer, tvärbana, flygbussar och direktaccess E4/E18 tar dig precis var du vill över hela staden. Dessutom finns härliga cykelstråk och till pulsen av Hornstull är endast 10 minuters promenad över Liljeholmsbron.

Utmärkt service- och restaurangutbud

I Liljeholmen är det lätt att arbeta, bo och leva. I den växande stadsdelen finns ett stort serviceutbud, mycket tack vare Liljeholmstorget Galleria med 90 butiker, restauranger och vårdhus. Här ligger bland annat populära ICA Liljeholmen, av många ansedd som Sveriges bästa matbutik. I närheten av Stora Katrineberg hittar du ett 20-tal restauranger och tar du dig över bron till Hornstull så hittar du minst lika många till. I kvarteret ligger även Boulebar som med sin lummiga inomhuspark bjuder in till både boulematcher och middagar. 

Dekorativ bild

Närhet till bad, träning och natur

Med sin arbetsplats i Liljeholmen är vattnet och naturen ständigt närvarande. Varför inte ta ett walk and talk-möte runt sjön Trekanten? En löprunda längs kajerna till Årstaskogen eller Vinterviken eller ett pass vid något av utegymmen blir en bra paus i arbetsdagen. Skiner solen så kan du unna dig ett dopp vid någon av alla badbryggor längs kajerna. Tränar du hellre inomhus så finns mängder av gym i närheten, bland annat Friskis&Svettis, Itrim och inte mindre än tre SATS inom 10 minuters promenadavstånd. 

Långsiktigt hållbarhetsfokus

För oss är det viktigt med ett aktivt miljöarbete och vi jobbar ständigt för att hitta förbättringar. Ett av våra bolagsövergripande mål är att vi ska vara klimatneutrala 2030. I Liljeholmen vill Atrium Ljungberg verka för att våra hyresgäster återvinner smart och minskar sin miljöpåverkan. Därför har vi genomfört flera stora satsningar i våra fastigheter som innebär en mer hållbar vardag. Bland annat använder vi oss av Returab-Systemet®, gröna hyresavtal, omfattande solcellsanläggningar på tak samt bikupor för biologisk mångfald.

Dekorativ bild

Ledigt just nu i Liljeholmen.

Liljeholmsvägen 18 | 712 Kvm
Kontor
Dekorativ bild

Liljeholmsvägen 18, 712 kvm

En väl fungerande fastighet i ett centralt läge. Stor grönskande innergård och gångavstånd till Liljeholmskajen med flera lunchrestauranger.

Dekorativ bild
Kontakta oss

Vi hjälper dig i Liljeholmen