Bredgränd 6 | 410 Kvm - Atrium Ljungberg

Bredgränd 6

Området Uppsala city
Area 410 kvm
Lokaltyp Kontor

Toppmodern kontorslokal i Uppsalas mest centrala kontorsbyggnad med tillgång till terrass

En av Uppsalas finaste kontorslokaler som skräddarsys efter era önskemål.
Lokalen har tillgång till två möblerade terrasser samt har möjlighet att få egen entré från Forumgallerian.
Lokalen har tre entréer vilket ger bra förutsättningar för det företag som vill särskilja intern och externt samt kunna ha en trevlig representationsdel.
I källaren finns bra möjligheter för förvaring med smidig access till kontoret.
Lokalerna är redan i toppskick men skräddarsy efter behov och göra till en av Uppsalas finaste kontorslokaler.
Goda kommunikationer med 3 minuters gångavstånd till Uppsala Centralstation där man når hela kommunen, länet och landet med tåg och bussar.
Även enkelt att ta sig hit med bil då det finns ett stort antal parkeringshus i området.
I övrigt ett lugnt och tryggt kontor med citys puls utanför dörren. Ett kvarter som lever dygnets alla timmar genom bostäder, kontor, handel och restauranger

Omgivning

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga utomhusserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Kommunikationer

Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!