Storgatan 19 | 1400 Kvm - Atrium Ljungberg

Storgatan 19

Området Uppsala city
Area 400 kvm - 1400 kvm
Lokaltyp Kontor

Historisk byggnad mitt i Uppsala city - välkommen till Mejeriet

Mejeriet är precis som det låter; en historisk byggnad. För 110 år etablerade sig Uplands Mejeri i lokalerna och tog steget från gammalt hantverk till modern industri. Mejeritillverkningen levde kvar i 90 år innan det byggdes om till kontor. Byggnaden har utöver att kunna erbjuda unika lokaler med en historia andra sällsynta egenheter såsom att vara 3 minuter från Stora Torget, 3 minuter från Resecentrum och ändå erbjuda gott om parkeringsplatser.

Nu har ni möjligheten att tillsammans med oss skapa er unika lokal i Mejeriet. Byggnaden passar utöver kontor även för skola och vård. Kontakta oss så berättar mer vi mer.

Omgivning

Mejeriet är beläget på en lättillgänglig adress mitt i centrala Uppsala. Endast en kort promenad eller cykeltur till det stort serviceutbud som centrala Uppsala erbjuder. Dessutom med Centralstationen ett stenkast bort.

Kommunikationer

Kontoret ligger centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Tre minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Service

Stora torget i Uppsala med dess utbud av restaurang, service och shopping är endast några minuter bort, vilket gör det enkelt att få ihop vardagspusslet med en arbetsplats i Mejeriet.

Parkering

Gott om parkeringsplatser med kommande laddplatser.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!